la 25.05. klo 16:15

Venäjä - Suomi

Sankariteot suoritettu – Venäjä silppuaa Leijonat kylmästi pronssitaistoon!

Leijonat pudotti jääkiekon MM-kisojen puolivälierissä jatkosta Ruotsin ja seuraavana se kohtaa puolivälierissä USA:n tiukkojen vaiheiden jälkeen kotimatkalle lähettäneen Venäjän. Suomen itänaapurin nimihirviöitä pursuava ryhmä on ollut kokonaisuudessaan hurjassa vedossa kisoissa.

Venäjä ei ole hävinnyt kevään MM-kilpailuissa ensimmäistäkään ottelua ja alkulohkovaiheessa joukkue oli päästänyt ainoastaan seitsemän maalia, mikä oli vähiten kaikista joukkueista. Kurinalaisesti onnistuneen puolustuspaketin lisäksi joukkue on hyödyntänyt valtaisan tehopotentiaalinsa erinomaisesti.

LUNASTA 25€ RISKITÖN VETO + MM95-kollege!

Moni ei antanut Leijonille ennen MM-turnausta mitään mahdollisuuksia, vaan ennakoissa tyrmättiin mitalipeleihin pääseminen suoralta kädeltä. NHL-pelaajien poisjäännistä kiukuteltiin vielä päivää ennen kisoja, mutta nyt arvostelu on hyytynyt, mikä tosin ei ole ihme.

Suomi kaatoi sensaatiomaisella esityksellä MM-turnauksessa lopulta todella pelokkaasti ja ailahtelevaisesti esiintyneen Ruotsin. Leijonien voitolle ei annettu yleisesti mitään mahdollisuuksia, mutta Uhmapelaajat poimi pelivalintoihinsa Suomen lopullisen voiton reilulla panostuksella ja kovalla kertoimella. Ottelun runsasmaalisuus ja ennen muuta Leijonien huipputehokas suorittaminen tosin pääsivät yllättämään.

Tehokkaasti turnauksessa esiintynyt Sakari Manninen ampui komeasti ranteella kiekon jatkoajalla Ruotsin maalia vartioineen Henrik Lundqvistin hanskakäden ylänurkkaan. Ottelun lopussa Suomi löi Marko Anttilan osumalla ilman maalivahtia pelin tasoihin ja taistelu päättyi lukemiin 5–4.

Leijonat löi Ruotsin pelirohkeudella, jota sillä riitti huomattavasti enemmän kruunupaitoihin verrattuna. Suomen joukkueelle seuraava haaste on kuitenkin huomattavasti suurempi, kun vastaan asettuu vielä enemmän tulivoimaa pursuava ja hyvin joukkueena esiintynyt Venäjä.

Puolivälierissä idän mahti oli valttia USA:ta vastaan, kun jenkkilauma oli huonompi numeroin 4–3. Ottelu oli kuitenkin tähänastisista kamppailuista Venäjän tiukin, kuten toki kuuluukin pudotuspeliavauksessa olla. Lopulta voitto irtosi joukkueelle rutiininomaisella suorituksella ja se vain vyöryi vastustajansa yli sellaisella voimalla, jota vahvempaa saa MM-karkeloissa hakea.

Vaikka Leijonien turnaus on jo nyt ollut sensaatiomainen, on Venäjä sille väistämättä sellainen seinä, joka ei helposti ole ohitettavissa. Nostetaan otteluun yksi pelivalinta, joka on vahvasti finaaliin matkalla olevan Venäjän voitto vähintään kahdella osumalla (Venäjä -1,5). Ruotsin rosteri oli tänä keväänä hyvä paperilla, mutta Venäjällä se on massiivinen paperilla ja suorittaa erittäin hyvin yhteen kaukalossakin.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>