Italia – Bosnia ja Hertsegovina

ti 11.06. Klo 21:45

Jatkaako Italia huimaa nollaputkeaan?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Italia ja Bosnia ja Hertsegovina kohtaavat tiistai-iltana EM-karsintojen neljännessä ottelussa. Viime ottelussa Italia otti vakuuttavan 3-0 voiton Kreikasta, kun taas Bosnia ja Hertsegovina kärsi 2-0 tappion Suomelle Teemu Pukin iskiessä kaksi komeaa maalia.

Viime vuoden MM-kisat missanneella Italialla on EM-karsinnat lähtenyt todella vakuuttavasti käyntiin, sillä joukkue on voittanut kaikki kolme ensimmäistä otteluaan maalierolla 11-0. Omissa ei ole soinut vielä ainuttakaan kertaa ja ylipäätään joukkuepelaaminen on näyttänyt todella yhtenäiseltä. Taivaansiniset ovat pitäneet edellisissä kuudessa maaottelussaan oman maalinsa puhtaana, mikä kertoo kaiken oleellisen ryhmän yhtenäisyydestä.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Bosnia ja Hertsegovina on ollut vaikeuksissa karsintojen alussa, eikä joukkueen pelaaminen ole näyttänyt paranemisen merkkejä juurikaan. Ryhmä on kärsinyt maalinteko-ongelmista, eikä AS Roman kova maalinsylkijä Edin Dzeko ole pystynyt auttamaan maajoukkuettaan riittävällä tasolla.

Kotijoukkueen puolustuspelaamisen ollessa todella mallikkaassa kunnossa ja vieraiden vaikeudet huomioon ottaen kokeillaan kamppailuun vähämaalisuutta. Isketään lapulle alle 2,5 maalia ottelussa.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!