MM-kisat 2018 ti 26.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Australia – Peru | Nähdäänkö Australia jatkopeleissä?

Australia kohtaa Perun iltapäivän kutkuttavassa ottelussa Sotsissa. Perun kohtalo, eli putoaminen näiden MM-kisojen osalta on jo saletti, mutta Australian hoitaessa tämän pelin voitokkaasti, voitaisiin se nähdä jatkopeleissä.
Australia on kisojen aikana uuden hollantilaisen päävalmentajansa Bert van Marwijkin johdolla osoittanut, ettei se ole mikään heittopussi. Joukkue puolusti avausottelussa Ranskaa vastaan syvällä, ja tuotti Ranskan supertähdistä koostuvalle hyökkäykselle vaikean väännön. Ranska kuitenkin lopulta klaarasi ottelun 2-1 lukemin, mutta Australia sai olla tyytyväinen esitykseensä.
Toisessa ottelussa Tanskaa vastaan Australia näytti yleisölle, että se osaa myös hyökätä laadukkaasti. Australia oli jopa Tanskaa hitusen parempi ottelussa, vaikka Tanska lähtikin otteluun ennakkosuosikkina. Tanska pääsi Christian Eriksenin maalilla aikaiseen johtoon, mutta Australia taisteli itselleen elintärkeän pisteen 1-1 lukemin Mile Jedinakin osuessa rangaistuspilkulta.
Kärkipelaaja Andrew Nabbout on Tanska-ottelussa sattuneen olkapäävamman takia pois, hänet korvaa mitä luultavimmin Tomi Juric, joka on meidän papereissamme jopa parempi vaihtoehto Perua vastaan. Nuori laitahyökkääjä Daniel Arzani pelasi erittäin pirteän 20 minuuttisen Tanskaa vastaan, häntä sopii odottaa avauskokoonpanoon Perua vastaan.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Perun kisat on tämän ottelun jälkeen taputeltu, saldona tähän asti 1-0 tappiot Tanskalle ja Ranskalle, maaleja Peru ei ole onnistunut tekemään. Peru oli monen papereissa varmasti potentiaalisempi jatkoonmenijä tästä lohkosta kuin Australia. Peru ei kuitenkaan missään nimessä ole ollut vaisu kummassakaan ottelussa, vaan se on pystynyt luomaan mukavasti maalipaikkoja läpi otteluiden. Joukkueen viimeistelystä on puuttunut se viiminen silaus, ja aika ajoin on ollut epäonneakin matkassa.
Perun tähtihyökkääjän Jefferson Farfanin ollessa sivussa ottelusta aivotärähdyksen takia, jää maalintekovastuu aikalailla kapteeni Paolo Guerreron vastuulle. Häneltä kyllä onnistuu maalinteko erinomaisesti, mutta tarvitsisi kyllä Farfanin kaltaisen rikoskumppanin tukemaan hyökkäyksissä.
Lähtökohtiin nähden Australia on asetettu kertoimissa liian suureksi altavastaajaksi, sillä Peru pelaa panoksettoman ottelun. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin omat syyt tavoitella maalintekoa. Peru ei missään nimessä tahdo jäädä kisoissa maaleitta, ja Australian pitää voittaa ottelu jos mielivät jatkoon. Peru mitä luultavimmin ei tule ottelussa erityisemmin panostamaan tiukkaan puolustuspeliin, vaan hyökkää ahnaasti aina kun mahdollista, ja tämä avaa Australialle erinomaisia vastahyökkäysmahdollisuuksia.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ