MM-kisat 2018 to 28.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Englanti – Belgia | Vaihtopenkkien kohtaaminen?

Englannin ja Belgian kohtaaminen oli yksi alkulohkon odotetuimpia kamppailuja, mutta kovien maiden kohtaamisesta saattaa hyvinkin tulla odotettua tylsempi. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa ja lohkovoittokaan ei välttämättä ole haluttua tavaraa.
Mikäli Japani varmistaa aiemmin torstai-illalla lohkovoiton, ei kummallakaan joukkueella ole liiemmin syytä hakea väkisin lohkovoittoa. Todennäköisin skenaario on, että Englannin ja Belgian lohkon voittaja saisi Kolumbian vastaan ja lohkokakkonen saisi Japanin. Ensimmäisen kierroksen vastustajat ovat selvillä ennen kuin Englanti-Belgia starttaa, joten lohkokaaviota kannattaa tarkastella ennen vetojen asettamista.
Englanti-Belgia -ottelun päättyessä tasapeliin ovat joukkueiden välillä maaliero, tehdyt maalit ja keskinäinen kohtaaminen tasan, joten lohkosijoitus tullaan ratkaisemaan varoituspisteiden mukaan eli lohkovaiheessa kerättyjen keltaisten ja punaisten korttien perusteella. Siinä vertailussa Englanti on tällä hetkellä edellä, yhden keltaisen vähemmän saaneena.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Englanti pääsee otteluun halutessaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun Panamaa vastaan sivussa ollut Dele Alli on palaamassa avauskokoonpanoon. Kyle Walker sen sijaan saattaa huilata Belgiaa vastaan, sillä hänellä on keltainen kortti alla, mutta Englannilta löytyy päteviä korvaajia puolustuslinjaan.
Belgian yllä on leijunut Englantia enemmän kysymysmerkkejä, kun se saattaa lepuuttaa Romelu Lukakua, Eden Hazardia ja Dries Mertensiä, joilla kaikilla on ollut hieman loukkaantumishuolia. Lisäksi Kevin De Bruynellä, Jan Vertonghenilla ja Thomas Meunierillä on keltainen kortti aiemmista otteluista. Jos nämä ottavat lohkovaiheessa toisen keltaisen, ovat he automaattisesti pelikiellossa ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta. Jo varoitettuja pelaajia saatetaan hyvin lepuuttaa, kuten Kroatiakin teki Islantia vastaan.
Belgialla on siis lähes avauskokoonpanollisen verran kysymysmerkkejä ilmassa. Mikäli Belgia lähtee otteluun lepuuttamalla avainpelaajiaan, ei vetoja kannata vetää ainakaan Belgian kautta. Lisäksi H-lohkon tulokset vaikuttavat suuresti tämän ottelun asetelmiin. Vedot kannattaakin laittaa sisään vasta H-lohkon ja avauskokoonpanojen ratkettua.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ