MM-kisat 2018 su 24.06. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Puola – Kolumbia | Ennakkosuosikit paineen alla

MM-kisojen lohkovaiheen toinen kierros saadaan päätökseen, kun Puola ja Kolumbia kohtaavat Kazanin sunnuntai-illassa. Puola ja Kolumbia hävisivät yllättäen ensimmäiset pelinsä 1-2. Puola ja Kolumbia olivat molemmat suosikkeja jatkamaan lohkovaiheesta eteenpäin, mutta joukkueet joutuvat lähtemään nyt toiseen peliin lähes selkä seinää vasten. Mikäli illan aiemmassa ottelussa Japani ja Senegal pelaavat tasan on tämän ottelun häviäjä varmuudella ulkona pudotuspeleistä.
Kolumbian kohtaloksi koitui aikainen ulosajo ja siitä seurannut Japanin avausmaali rangaistuspotkusta. Kolumbia jaksoi taistella vajaamiehisenä vielä ensimmäisen puoliajan, mutta toinen puoliaika oli jo selvää Japanin hallintaa miesylivoimalla eikä väsynyt Kolumbia jaksanut kammeta toistamiseen tasoihin.
Punaisen kortin lisäksi Kolumbiaa koeteltiin, kun se joutui aloittamaan ottelun ilman tähtipelaajaansa ja viime MM-kisojen maalikuningasta James Rodríguezia. James pelasi ensimmäisessä ottelussa pohjevamman takia vain puoli tuntia, mutta mitä luultavimmin Puolaa vastaan James on jo 90 minuutin kunnossa. Lisäksi keskikentälle tulee varmasti muutoksia, kun Wilmar Barrios tai Abel Aguilar tulee korvaamaan avausottelussa ulosajetun Carlos Sanchezin.
Puola puolestaan kärsi Senegalia vastaan ykköstopparinsa Kamil Glikin poissaolosta. Puolan puolustus oli ajoittain tuuliajolla ja Senegal pääsikin iskemään ottelun maalit Puolan karkeista puolustusvirheistä. Kolumbia-otteluun Puola kuitenkin saanee Kamil Glikin takaisin avaukseen.
Jamesin pelatessa täydessä iskussa, Kolumbia tulee hallitsemaan palloa, mutta Puola on Robert Lewandowskin johdolla erittäin vaarallinen hyvän paikan tullen. Ottelusta voidaan ennakoida myös maalirikasta, kun Kolumbialla tulivoimaa riittää ja Puola on jo karsinnoissa osoittanut, että se osaa maalinteon lisäksi myös päästää hyvällä tahdilla maaleja.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ