ma 25.06. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jalkapallon MM: Saudi-Arabia – Egypti | Kunnia kyseessä

A-lohkosta varmuudella kotimatkalle lähtevät Saudi-Arabia ja Egypti kohtaavat Volgogradissa päivän avausottelussa. Tässä kahden heikosti puolustavan maan välisessä ottelussa on kyse vain ja ainoastaan kunniasta, kumpikaan ei halua päättää turnausta ilman pisteitä.
Saudi-Arabian turnaus on ollut surkea, mutta joka tapauksessa nousujohteinen. Ensimmäisessä ottelussa tuli kuokkaan Venäjältä nöyryyttävästi 5-0. Uruguayta vastaan peli parantui jo huomattavasti ja Saudit saivat muutaman hyvän maalipaikankin luotua, mutta lopulta Etelä-Amerikkalaiset veivät täyden pistepotin 1-0 voitolla.
Saudit eivät siis ole vielä turnauksessa maalinteossa onnistuneet, mutta on hyvinkin todennäköistä että Egyptiä vastaan päästään edes sitä yhtä maalia juhlimaan. Saudihyökkääjät ovat parhaimmillaan teknisiä ja vikkeliä pelaajia pallon kanssa, jotka pystyvät murtamaan Egyptin koko kisojen ajan huteralta vaikuttaneen puolustuksen.
Saudi-Arabian kapteenin Osama Hawsawin pelaaminen on vielä ottelussa epävarmaa, hänen puuttuminen puolustuslinjasta avaisi Egyptille lisää tilaa pelata vaarallisia läpisyöttöjä linjojen väliin.
Egyptin kisat ovat olleet suuri pettymys, monet odottivat Egyptillä olevan kaikki mahdollisuudet lohkosta jatkoonpääsyyn. Kisat ovat kuitenkin menneet penkin alle, Egyptillä on alla tappiot molemmista peleistä eikä tekeminen kentällä ole ollut millään tasolla vakuuttavaa. Mo Salahin harteille asetettiin ennen kisoja suuret odotukset, joita hän ei kuitenkaan pystynyt lunastamaan päästyään tositoimiin Venäjää vastaan.
Egyptin hyökkäyspelaamisessa on kuitenkin Salahin taidot huomioon ottaen potentiaalia sen verran, että Saudejen verkot heiluvat ottelussa ainakin kertaalleen. Egypti pääsee pelaamaan ottelun täydellä miehityksellä ja voi jopa olla että maalissa nähdään 45-vuotias Essam El-Hadary, jolloin hänestä kentälle astuessaan tulisi vanhin MM-kisoissa pelannut pelaaja. Tämän ennakoinnin toteutuessa heiluisivat Egyptin verkot vielä suuremmalla todennäköisyydellä ja vihjeen arvo nousisi entisestään.
Ottelu tulee olemaan kummallekin joukkueelle viimeinen ennen kotiinlähtöä, joten säästelemään ei lähdetä. Kumpikin taistelee ahnaasti kunniasta ja maaleja lähdetään ehdottomasti hakemaan molempien toimesta. Bookkerit tarjoavat erinomaisia kertoimia molempien joukkueiden maalintekomenestykselle, ja me tartumme siihen mielellämme.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ