Mestis pe 01.12. klo 18:30

Jokerit - Hokki

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bussijalat ja rasitusta! Vastassa tulikuuma Jokerit ja Keravan kollit!

Jos joku olisi pari vuotta sitten ennustanut, että Kajaanin Hokki pelaa Jokereita vastaan Keravan jäähallissa Mestis-ottelun, ja Hokki-paidassa pelaa kaksi Teemu Selänteen poikaa, olisi tämä visionääri todennäköisesti naurettu suohon. Tämä on kuitenkin perjantaina täyttä todellisuutta, kun kajaanilaiset tekevät loppuviikon vierailun eteläiseen Suomeen. Keravan pienessä hallissa on odotettavissa tiivistä tunnelmaa.

Jokerit sai Kiekko-Espoon kaatamisesta selkeästi energiaa, ja tämän jälkeen kaatuivat Kiekko-Pojat sekä KeuPa selvin numeroin. Pelaamiseen on tullut ryhtiä, ja tehokkuus maalipaikoissa on parantunut silmin nähden. Tero Määtän suojatit ovat selkeästi oikealla tiellä, ja narripaitojen yhtenäisyys ei lupaa vastustajille hyvää ainakaan kotipeleissä. Maakunnissa on aina vähän eri geimi, sillä Jokerit on varmasti kylään tullessaan kaikkien joukkueiden päävastus, jota vastaan kentälle jätetään kaikki.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Hokki on onnistunut karistamaan heikon FPS:n, mutta joukkueella tulee silti olemaan tekemistä karsintasarjan välttämisessä. Viikonloppuna Kiekko-Vantaasta otettiin voitto: peli näytti aivan säälliseltä läpi ottelun, ja samaan ketjuun läntätyt Selänteet onnistuivat molemmat maalinteossa. Tipsin julkaisuhetkellä kajaanilaiset taistelevat Hakametsässä sarjapisteistä, ja kovaa ottelu sekä pitkä bussimatka voivat tuottaa yhteisvaikutukseltaan ylimääräisiä vaikeuksia.

Otetaan aiemmasta poiketen betsiä Jokereiden puolesta. Jos Pasi Räsäsen suojateilla alkavat paikat jäykistymään, voi kyyti olla piristyneitä Jokereita vastaan kylmää. Siis isolla händärillä kotivoiton kimppuun!

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.