pe 02.02. klo 18:30

Jokerit - Hokki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tuplapelit kirkkaissa valoissa – vaan sytyttääkö perjantain vastus?

Jokereiden tulosrivi näyttää tällä hetkellä mukavasti vihreää, ja tekeminen on myös hyvällä tasolla. Viikonloppuna on herkullinen tuplapelien sarja Nordiksella. Ainoastaan vastaan asettuvat joukkueet hieman mietityttävät: ovatko Hokki ja Hermes ne sytyttävimmät vastukset yleisölle ja itse joukkueelle? Hokki yrittää kaikin voimin pois karsintasarjasta, mutta torstain vierastappio Kooveelle oli todella paha hiekoitus tälle tavoitteelle – miten kainuulaiset nousevat tuhkasta narripaitoja vastaan?

Jokerit haki viikolla rutiinivoiton Forssasta: 0-3 voiton lukemat FPS:stä olivat valmiit jo ennen pelin puoliväliä. Kaikesta paistoi läpi, ettei sarjajumbo sytyttänyt, ja päätöserä oli paikoitellen melko kammottavaa katsottavaa. Ei tästä kyllä sen kummempia johtopäätöksiä voi vetää: isossa kuvassa Jokerien otteet ovat olleet varmistumaan päin. Ja Nordiksella luulisi joukkueen syttyvän, vaikkei Hokki kuumimpiin vastuksiin kuulukaan. Tuntuisi siltä, että keväällä Jokerit nähdään vielä pitkään play offeissa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Hokki tuli Koovee -peliin kahden ottelun orastavassa voittoputkessa, ja yllättäen Kajaanissa oltiin aktiivisena siirtomarkkinoilla: kanukkihyökkääjä Jordan Stallard tarttui Hokin haaviin, ja pelaa Kajaanissa loppukauden. Kooveetä vastaan tuhoksi koitui toisen erän heikko jakso, jonka aikana manselaiset painoivat kolme maalia Hokin verkkoon, eikä tästä Hokki enää toipunutkaan Tomi Nikun komeasta läpiajomaalista huolimatta.

Mestis

@Mestis
🚨 Tomi Niku purjehtii koko kentän läpi ja viimeistelee Hokin illan ensimmäisen maalin! 🫡 @KajaaninHokki

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @jiisaazi47

Hokki on ollut koko kauden vieraissa nuhainen, eikä Nordikselta sovi odottaa ihmeitä. Jokerit kelpaa isommallakin tasoituksella vetoihin: fanaattinen kotiyleisö, kirkkaat valot ja lepoetu siivittävät narripaidat useammankin maalin voittoon.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.