UHMAPELAAJAT la 15.10. klo 14:45

T75-ravivihje - Jackpot

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hyvätasoinen jackpot-kierros Jokimaalla – alku mennään kapeasti ja lopussa otetaan pottiin nostot!

Viime viikon 75-vihje oli jälleen osuvainen. Tosin ilman ahneen rastia pelistä ei tullut edes aivan voitollista. Peruspalikat olivat jälleen kuitenkin kohdallaan, ja seuraavaksi ollaan jo Jokimaan seiskavitosen kimpussa. Jokimaalla on hienot ravit, ja Jokimaa Tekee Tähtiä on ollut jo vuosia mielenkiintoinen nousevien hevosten suurkilpailu. Myös muissa lähdöissä on hienoja matseja tiedossa. Jackpotissa on ylimääräistä rahaa reilut 77 kiloa, joten potti nousee kokonaisuudessaan n. 230 000 euroon.

75:n alkulähdöt mennään tällä kertaa kapeasti. Ensimmäiseen lähtöön otetaan välittömästi piikki, sillä kylmäveristen avoimessa ryhmässä odotetaan Ciiran Tähden ryöstävän heti keulat ja johtavan maaliin saakka. Sisemmältä kovaa lähtevät Taksvenla ja Minskaus eivät todennäköisesti kilvoittele keulapaikasta, mikä yksinkertaistaa tehtävää.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Perjantaisin Uhmapelaajat julkaisevat viikon kiinteäkertoimisen vihjeen raveihin. Lyö raveista vetoa ilman pelkoa, että totokerroin romahtaa lyöntisi jälkeen. Rekkaa sisään Mr Greenille!

Toisessa lähdössä keulavoitto saattaa hyvinkin myös tarjolla Run For Royaltylle ja Pekka Korvelle. Mukaan otetaan kaveriksi kuitenkin Teivossa suoraan tauolta loistanut Always Ready. Kolmannessa lähdössä otetaan kantaa, ja pistetään Henri Bollströmin Topeva piikiksi. Ruuna on tulossa huippukuntoon, ja ottanee lähtöpaikaltaan keulat. Siitä se on hankala lyötävä. Lisäksi kovimmat vastukset kärsivät takamatkasta.

Jokimaa

@Jokimaanravit
Syksyn suurtapahtuma Jokimaa Tekee Tähtiä - ravataan Lahdessa lauantaina 15.10. klo 13.00 ⭐️
Lähtölistat lauantain raveihin: heppa.hippos.fi/mobiili/races/… #ravit #jokimaanravit #lahti #jokimaatekeetähtiä

Viime viikon ideamerkki All Star Mint on tällä kertaa suosikki. Se kuitenkin varmistetaan, koska jäänee paljon pelatuksi ja mukana on pari kovaa vastusta. Viidennessä kohteessa puolestaan laitetaan kuitille kunnolla romua. Mahdollisia voittajia on monta, eikä tähän lähtöön tekisi mieli tippua.

Rasteja on säästetty myös kahteen viimeiseen lähtöön. Tammalähdössä kannattaa ottaa mukaan yllärimerkkinä Alma Cotter, joka on kärsinyt viime lähdöissään epäonnesta. Keulat voisi halutessaan pitää sisäradan Dainamin. Rivin päättävässä JTT-finaalissa neljä suosikkia näyttivät omissa karsinnoissaan vakuuttavilta ja ovat automaattisesti rivillä. Lisäksi messiin otetaan Tommi Kylliäisen Furioso Wohlrab, joka erottuu muusta massasta mahdollisena yllättäjänä. Rivin kokonaishinta on sellaisenaan peesattuna 60 euroa.