Liiga to 01.02. klo 18:30

Jukurit - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Puolustaja kakkosketjun hyökkääjänä! Kuinka pahasti luovuttajajoukkue HPK saa pataan?

Kahdeksan ottelun voittoputkessa oleva Jukurit vaikuttaa tällä hetkellä olevan äärimmäinen haaste aina kärkijoukkueita myöten. Torstaina Mikkelissä vierailee merkittävimpiä yksilöitään kaupannut HPK, joka on sitä kautta heittänyt jo pyyhkeen kehään tämän kauden osalta. Vieraille on tulossa erittäin kivinen vierailu Kalevankankaalle.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Jukurit porskuttaa ja se ei ole sattumaa. Olli Jokinen on saanut ulosmitattua tästä joukkueesta lähes maksimit jo tähän saakka, mutta tahti ei vaikuta hyytyvän. Tällä hetkellä viikinkipaitojen voittoputki on kahdeksan ottelun mittainen ja peräti seitsemän kertaa mukaan on tarttunut täysi pistepotti. Kun katsotaan koko kautta, mikkeliläiset on ollut hyökkäyssuuntaan sarjan vaarallisin joukkue – toisaalta se loistaa myös omassa päässä.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jukureita maajoukkueessa! 🇨🇿

Michal ja Ondrej Kovarcik valittiin Tsekin joukkueeseen Ruotsin EHT-turnaukseen, joka pelataan 8.-11. helmikuuta!

Hodně štěstí Micha a Ondra!

#Jukurit #Liiga

Tällä kaudella Jokisen miehistöä vastaan on ollut tilastollisesti vaikeaa onnistua maalinteossa. Box out pelaaminen on erinomaista eli Jukurit estää vastustajan kiekottomien pelaajien liikkeet maalille briljantisti. Näin ollen myös maalivahtiosaston on ollut verrattain helppoa onnistua ja etenkin Markus Ruusu on ollut huippuvireessä ja yksi Liigan parhaista torjujista.

On todella vaikeaa nähdä yhtälöä, jossa HPK mässäilisi onnistumisilla torstaina. Matias Lehtosen miehistö taistelee lähinnä murskajaisia vastaan kaupattuaan merkittävimpiä yksilöitään, kuten Danick Martelin ja kokeneet Matias Nenosen sekä Antti Pihlströmin. Joukkueen edellisessä ottelussa Ilvestä vastaan tiistaina puolustaja Juuso Pulli oli merkitty ennen ottelua kakkoskentällisen laitahyökkääjäksi.

Joukkueet edustavat tällä hetkellä toistensa ääripäitä ja HPK palaa kotiin tyhjin käsin. Pelivalinnaksi otetaan, että hämeenlinnalaiset onnistuvat maalinteossa korkeintaan kerran (HPK alle 1,5 maalia).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella HPK yhteensä – alle 1,5 maalia kertoimella 1,86.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.