ti 05.03. klo 18:30

JYP - Sport

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

JYPiltä on kaikki usko mennyt – vieläkö Sport nousee jatkopeleihin?

Liigan osalta ollaan runkosarjan aivan loppusuoralla ja tiistaina on luvassa kolme ottelua, joista yksi käydään Jyväskylässä JYPin ja Sportin välillä. Vielä tovi sitten molempien odotettiin puskevan kohti viimeisiä paikkoja kymmenen parhaan joukossa, mutta enää vain Sport on mukana taistossa. Näin ollen paineet, mutta myös selvä motivaatioetu on vierailla.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

JYPin kausi meni lopulta oikeastaan jokaisella osa-alueella todella pahasti penkin alle. Viime lauantaina nähtiin lopullinen kruunaus surkealle loppukirille, kun JYP lähti kolmen ketjun voimin Hämeenlinnaan ja lopulta hävisi umpisurkealle HPK:lle lukemin 4-2. Viimeisten neljän ottelun aikana ainoa mielenkiinto kohdistuu yksilötasolle ja tarkemmin ottaen Jerry Turkulaisen taistoon pistepörssin voitosta. Turkulainen on 56 otteluun kerännyt tehot 21+40 ja ensi kaudeksi muihin maisemiin siirtyvä hyökkääjä kieltämättä ansaitsisi hyvän päätöksen kaudelle.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Kolmella sylinterillä tehot eivät riittäneet Hämeenlinnassa.

C.J Smith iski meidän molemmat maalit tänään.

Seuraava ottelu on RD:n viimeinen päävalmentajana LähiTapiola Areenalla. Tuo ottelu pelataan ensi tiistaina 5.3 kello 18:30 alkaen.

#JYPliiga #Liiga

Sportilla sen sijaan on vielä pelattavaa, sillä se löytyy 11. sijalta kolme pistettä ottelun enemmän pelanneiden TPS:n ja KooKoon takaa. Sport on viimeisistä neljästä ottelusta taistellut kolme voittoa ja yhden tappion voittolaukausten jälkeen, joten toiveita loppukirin huipentumiselle on yhä. Seuraavat vastustajat Lukko ja HIFK ovat astetta vahvempia, mutta viimeisessä matsissa vastaan asettuu tällä hetkellä pisteen Sportia perässä oleva Ässät.

Vaasan Sport

@VaasanSport
Sport ottaa tärkeät kolme pistettä perjantai-illassa!
Tästä jatketaan ensi viikolla.

#VaasanSport #Liiga #Vaasa #Vasa #Kotkasydän #lopputulos

Ottelun lähtökohdat on varsin yksipuoliset siitäkin huolimatta, että Sport ei mikään varsinainen huippujoukkue ole. Vieraat on päässyt hyvään vireeseen ja ennen kaikkea JYPin valtava alamäki on se, mikä tässä kohtaa ajaa ottamaan vedot Sportin kautta(1×2). HPK:lle häviäminen oli todellinen pohjanoteeraus eikä tilannetta helpota se, että esimerkiksi Braden Christoffer on yhä pelikiellossa.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.