pe 22.05. klo 13:30

Pohang - Seoul

Saako Seoul askelmerkkinsä kohdilleen?

Pohang Steelers ja FC Seoul käynnistävät perjantaina Etelä-Korean pääsarjan kolmannen kierroksen. Tiukkaa ottelua on lupa odottaa, sillä joukkueet lukeutuvat ilman muuta sarjan laadukkaimpiin. Kerroinasettelun valossa vetoidea löytyy tällä kertaa vierasjoukkueesta, joka ei ole vielä näyttänyt aivan parasta osaamistaan.

Seoul kärsi avauskierroksella Gangwonin vieraana tappion, mutta viime sunnuntaina sarjanousija Gwangju pysäytettiin tyystin telineisiin eikä omalla maalilla koettu vaaran hetkiä. Hyökkäyspäässä parannettavaa kuitenkin vielä jäi, sillä Choi Yong-soon ryhmä onnistui vain kertaalleen maalinteossa. Seoul kuhisee joka tapauksessa Osmarin ja Park Chu-youngin kaltaisia laatupelaajia, joten huoleen ei ole aihetta.

Pohang jäi viime viikonloppuna Daegun vieraana tasatulokseen ja ensimmäisellä kierroksella sarjanousija Busan kaatui 2-0. Stanislav Iljutcenko ja Aleksandar Palocevic ovat toistaiseksi täyttäneet odotukset ja huolehtineet tihutöistä hyökkäyspäässä. Pohang tulee todennäköisesti olemaan kova pähkinä purtavaksi kauden mittaan joukkueelle jos toisellekin.

Pohang saa perjantain otteluun ennakkosuosikin aseman, mutta kertoimet nojaavat kuitenkin hieman liikaa kotijoukkueeseen. Seoul on hakenut ensimmäisissä otteluissa vielä askelmerkkejään, mutta laatua on kuitenkin rosteri täynnä ja Pohangia lähdetään haastamaan ilman muuta voitosta. Muistetaan, että kotietu on tällä kaudella hyvin marginaalinen. Pelivalintana on Seoulin yltäminen vähintään pistejakoon.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelullePohang Steelers - FC Seoul22.05.2020