su 24.05. klo 13:00

Ulsan - Busan

Sarjanousijaa aliarvioidaan kertoimissa!

Ulsan – Busan vaikuttaa kerroinasettelun valossa kotivoitolta. Joukkueiden välillä vallitsee hieman derbymäinen paikalliskinailu – ovathan kaupungit oikeastaan aivan toistensa naapurissa. Varman kotivoiton sijaan vetoideaksi otetaan kuitenkin vierasjoukkueen menestykset, sillä kertoimet ovat houkutuksia täynnä.

Kim Do-hoonin ohjastama Ulsan ollut vakuuttava kaksi ensimmäistä kierrosta, joskin Suwon kaatui jokseenkin onnekkaasti Júnior Negrãon kaukovaparilla syntyneellä voittomaalilla. Horangi taistelee tällä kaudella mestaruudesta ja palapelin palaset vaikuttavat olevan jo kohdillaan alkukaudesta. Poissaolojakaan ei Busania vastaan näyttäisi olevan.

Vetoidean ydin pyörii Busanin tosiallisen tason ympärillä. Kertoimet on aseteltu siitä lähtökohdasta, että Busan on sarjanousija eikä esimerkiksi pirteää esitystä Jeonbukia vastaan ole liiemmin huomioitu. Jo Deok-jaen ryhmää voi rohkeasti povailla keskikastiin ja jopa mestaruuslohkoon saattaa lento riittää. Siirtomarkkinoilla joukkue vahvistui reippaasti eritoten akilleen kantapääksi muodostuneessa puolustuspäässä. Kokoonpanotilanne on Ulsanin tavoin hyvä ottelun alla.

Ulsan on ehdottomasti ottelussa suosikki, mutta kerroin on painettu auttamatta liian alas. Yleisöä ei vielä hetkeen päästetä stadioneille, joten kotietu on tavallista pienempi (ks. Uhmapelaajien artikkeli aiheesta!). Busanin tasosta kertoo se, että joukkue kuhisee Kang Min-soon ja Lee Jeong-hyeopin kaltaisia entisiä ja nykyisiä maajoukkuepelaajia. Aasialainen tasoitusveto on tähän otteluun pelivalintana – Ulsanin tasan yhden maalin voitolla panoksen palautus olisi tiedossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleUlsan Hyundai FC - Busan I Park24.05.2020