la 23.03. klo 19:00

Kalmarsund - Växjö

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uhmapelaajien ideajoukkue matkaa kohti kannua – Kalmarsundin kotipaineessa vierailla tukalat oltavat!

Ruotsin Superliigassa pleijareiden avausottelut on taputeltu ja vetoja lätkitään heti tulikuuman Smålands-derbyn kakkosmatsiin. Uhmapelaajat on kauden alusta asti liputtanut Kalmarsundin puolesta, ja taivaansinisten kelkassa lunastaminen saa jälleen jatkoa. Ottelusarjan avausmittelö vieraissa oli FBC:ltä mestariteos monellakin osa-alueella ja SBB Areenan hornankattilassa kotijoukkueen puolesta on helppoa liputtaa!

*Huntilla ilmaisvetoja?! – Pitää kutinsa, tsekkaa tipsin lopusta ohjeet järjettömään bonariin!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kalmarsundin runkosarja oli rikkonainen, eikä sarjasijoitus viisi liiemmin kerro aivan kaikkea. Loppukauden joukkue operoi täysin b-miehistöllä poissaolojen vuoksi ja oikeastaan koko kautena askissa ei ole ollut täyttä kokoonpanoa. Kevään kannujahtiin sairastupa on kuitenkin odotetusti tyhjentynyt ja esimerkiksi telakalta palannut Filip Forman osui heti maalipuiden väliin torstaina. Lauantaina jalkeilla on paras mahdollinen rosteri, eikä markkina vieläkään ole älynnyt millaisesta monsterista on kyse.


Växjölla on useana vuonna jäänyt hieman vajaaksi ja jälleen stabiilin runkosarjan jälkeen joukkueesta ei saa oikein otetta. Jesper Sankell pommitti pistepörssin voittoon, muttei rightin kuumakalle missään nimessä ole mies kenen harteille tulosvastuuta keväällä mielellään sysäisi. Jyri Korsmanin kokoonpano on laadukas mutta täynnä isoja kuplia, joiden puhkeamisen kohdalla allekirjoittanut ei pidättele hengitystä. Taustaviulussa esimerkiksi Samuel Folkesson-Algman sekä nuori Emil Nyh takoivat kovaa tulosta runkosarjassa mutta olivat Kalmar-pakiston kanssa aivan helisemässä.

Växjö pimennettiin avausottelussa totaalisesti, eikä joukkue osunut tolppien väliin tasakentällisin kertaakaan. Kalmarsundin “ilkeä” miesmerkki omassa päässä on todellista myrkkyä Vipersille ja nyt vasta ensimmäistä kertaa kotijoukkue pääsee iskemään kehään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Tasainen ja tiukka ottelusarjahan tästä on kehkeytymässä, mutta ei Kalmarsundia kotipyhtätössään saa mitenkään veivattua altavastaajaksi. XLBetin kärkinoteeraus suoralle kotivoitolle kelpaa peleihin ja luottopuljun älyttömästä bonuksesta kannattaa repiä kaikki mehut irti!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö Kalmarsundin voittoa 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.