Liiga pe 26.01. klo 18:30

KalPa - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KalPaa on kuritettu oikein huolella – jatkuuko vaikeudet sarjan kuumimman joukkueen saapuessa vieraaksi?

Tulevana viikonloppuna käydään kaksi äärimmäisen hienoa taistoa KalPan ja Jukureiden välillä. Perjantaina kaksikko ottaa yhteen Kuopiossa ja lauantaiksi kamat siirretään Mikkeliin. KalPalla on vaikea jakso käynnissä ja lisää ongelmia voi olla luvassa, sillä Jukurit on tällä hetkellä sarjan kuumin joukkue.

*Lue tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KalPa on tällä hetkellä mukana keskikastin erittäin kovassa kamppailussa paikasta kymmenen parhaan joukkoon. Sinänsä isännillä ei suurta huolta ole, sillä ottelumäärä on sarjan pienin ja pelillisesti rahkeet kyllä riittää taistella korkeammista sijoista. Alla on nyt kolme peräkkäistä tappiota melko rumin lukemin, mutta vastustajina Tappara sekä Ilves ei ollut helpoimmasta päästä. Lisäksi maaliodottamien valossa esitykset ei olleet aivan niin huonoja mitä tulostaulu antaa ymmärtää.

Jukureiden huima vire on nostanut vieraat jo sarjan 3. sijalle ja tällä hetkellä Olli Jokisen miehistön suorittaa ihailtavalla tasolla. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta voittoja on kertynyt seitsemän ja ainoa pistemenetys nähtiin jatkoaikatappiossa HIFK:n vieraana. Jukureiden puolelta onnistujia voisi nostaa esiin ison kasan, mutta toista kautta Liigassa pelaavan Niko Huuhtasen(15+25) esitykset on olleet omaa luokkaansa. Lisäksi tolppien välissä kauteen suurten kysymysmerkkien saattelemana lähtenyt Markus Ruusu on saanut itseluottamuksen tappiin eikä vieraiden meno tällä hetkellä maalivahtipeliin kaadu.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Jatkosoppariuutisia: Markus Ruusu jatkaa heimossa myös kaksi seuraavaa kautta 🤩

Lue koko tiedote: jukurit.fi/fi-fi/article/…

#Jukurit #Liiga

Tähän matsiin vedot lähtee Jukureiden suuntaan ja lapulle otetaan vieraiden vähintään kolme osumaa varsinaisella peliajalla. Vaikka KalPa parhaimmillaan puolustaa laadukkaasti, on maalilla Juha Jatkolan otteet vaihdelleet kauden mittaan ja Jukureiden hyökkäysosasto on juuri nyt aivan jäätävässä tikissä. Lisäksi Jukureilta löytyy tällä hetkellä sarjan tehokkain ylivoima.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Joukkueen maalit – Jukurit yli 2,5(60min) kertoimella 1,85.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.