ke 31.01. klo 18:30

KalPa - JYP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigassa sulkeutuu siirtoraja pelipäivänä! Kauppaako kriisi-JYP pelaajiaan kilpailijoiden riveihin?

Kriisi-JYP saattaa hyvin olla myyjien joukossa pelipäivänä, sillä Liigan sisäinen siirtoraja sulkeutuu keskiviikon vaihtuessa torstaiksi. Joukkueessa on yhä muutama pelaaja, jotka saattaisivat kilpakumppaneita kovasti kiinnostaa – toki on muistettava, että siirrot ulkomaille ovat mahdollisia vielä helmikuun puoliväliin saakka. Joka tapauksessa keskiviikon ottelussa on sekä KalPalle että JYPille valtavat panokset.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta & lunasta huippuluokan ilmasvetotarjous ilman kierrätystä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Joukkueet taistelevat ensimmäisen kierroksen pudotuspelipaikoista ja keskikasti on äärimmäisen tasainen. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että esimerkiksi KalPa päässee pudotuspeleihin pelattuaan useita otteluita tärkeimpiä kilpakumppaneitaan vähemmän. Nykyisistä lähtökohdista pudotuspeleihin pääseminen näyttäytyy puolestaan jyväskyläläisille melko epätodennäköisenä. Voitto KalPasta lisäisi liekkiä pudotuspelimahdollisuuksiin, mutta tappiolla kevään kamppailut näyttäisivät entistä kaukaisemmilta.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Juuso Vainio palaa kokoonpanoon huomenna. Tässä Juspen fiiliksiä kahden pelin viikosta. 👍🏻

Keskiviikkona reissataan Kuopioon ja lauantaina saadaan vieraita Turusta.

JYP-TPS lauantaina 3.2. LähiTapiola Areenalla klo 17. 🌪🏒

#JYPliiga #meollaanJYP #Liiga

KalPa on ajautunut viiden tappion putkeen, kun maalinteko on tuottanut sille ylitsepääsemättömiä hankaluuksia viime aikoina. Toki on huomioitava, että myös vastustajat ovat olleet KooKoota lukuun ottamatta kovaa kaliiperia. Edellisessä keskinäisessä kamppailussa JYPiä vastaan KalPa pyyhki Mikko Heiskasella, Jukka Seppäsellä, Mikko Viitasella ja kumppaneilla lattiaa maalein 1–5 tammikuun alussa.

Betsimielessä eniten kiinnostaa vähämaalisuus. KalPalla on ollut tukkoista ja Heiskanen on hiljalleen lyönyt jarruja päälle jyväskyläläisten ylihyökkäävän pystyjuoksupelaamisen suhteen. JYP on jopa voittanut pari-kolme matsia viime aikoina. Jos vieraiden leirissä olisi päädytty kauppaamaan pelaajia, saattaisi kärkiyksilöistä esimerkiksi Jerry Turkulainen olla sivussa. Tämä toki on tässä vaiheessa puhdasta spekulaatiota. Joka tapauksessa alle 4,5 maalia -kohde tarjoaa maukaan kertoimen, johon isketään kiinni.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ilves (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.