pe 01.06. klo 22:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kansainvälinen ystävyysottelu: Egypti – Kolumbia | Kuinka kauan Egypti jaksaa roikkua mukana?

Kaksi pian alkaviin MM-kisoihin valmistautuvaa maata kohtaavat ystävyysottelussa neutraalikentällä Italian Bergamossa. Kolumbia on ennakoitu voittajaksi noin 50%n varmuudella, vaikka todellisuudessa todennäköisyys on vähintään 60%.
Saattaa olla ankaraa kutsua Egyptiä yhden miehen joukkueeksi, mutta raaka fakta on, että Egyptin MM-kisatoiveet lepäävät vahvasti Mo Salahin harteilla. Mies kärsi Mestarien liigan finaalissa loukkaantumisen, ja on harmillisesti epätodennäköistä, että Salahia ainakaan Egyptin kisojen ensimmäisessä ottelussa kentällä nähtäisiin.
Salahin poissaolo syö Egyptin hyökkäyspelaamisesta pois niin paljon, että ei pitäisi rahkeet riittää Kolumbiaa vastaan. Egypti ei ole viimeisestä neljästä ottelustaan voittanut yhtään, peli on ollut erittäin takkuilevaa, tästä hyvä esimerkki on viimeisin 1-1 tasapeli Kuwaitia vastaan, jossa Egypti oli jopa ongelmissa. Egyptillä tulee olemaan vaikeaa päästä kunnon tekopaikoille, hyökkäys on sen verran heikko.
Kolumbia on esiintynyt harjoitusotteluissa ailahtelevasti, mutta pääosin tekeminen on ollut vahvaa. Kolumbian uskoisi pääsevän MM-kisalohkostaan helposti jatkoon, ja tästä viimeisestä harjoitusottelusta on mukava napata viimeiset itseluottamusbuustit ennen kisoja. Kolumbia on hävinnyt viimeisestä 12:sta ottelustaan vain kaksi, ja pitäneet maalin puhtaana kuudessa ottelussa.
Kolumbia tulee lähtemään otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Kentälle sopii odottaa herroja kuten James Rodriguez, sekä viime MM-kisat loukkaantumisen takia väliin jättänyt kapteeni Radamel Falcao, joka oli tälläkin kaudella vireessä Ranskan liigassa 18 täysosumalla.
Kolumbia tulee viemään matsia mielinmäärin, eikä Egypti ilman suurinta syömähammastaan pitäisi olla vaikea puolustettava.
Tässä lähdetään hakemaan Kolumbian voittoa + nollapeliä, sivubetsinä riskimpää tulosvetoa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ