to 07.06. klo 22:15

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kansainvälinen ystävyysottelu: Portugali – Algeria | Cristiano Ronaldon paluu

Portugali pelaa viimeisen ystävyysottelunsa Algeriaa vastaan Lissabonissa ennen viikon päästä alkavia MM-kisoja. Algeriaa ei MM-kisoissa vaisujen karsintojen takia tulla näkemään.
Portugali pelasi todella hyvät MM-karsinnat voittaen lohkonsa mahtavalla maalierolla ja loistavilla pelillisillä esityksillä. Ystävyysottelut ovat sujuneet ihan kiitettävästi, parantamisen varaa on jossain otteluissa jäänyt. Viime ottelu Belgiaa vastaan vieraskentällä päätty yllättäen 0-0, kun molemmilla joukkueilla oli ongelmia hyökkäystenrakentelussa. Portugali pystyi kuitenkin ilman kirkkainta tähteään luomaan ottelussa ne parhaimmat maalintekopaikat ja oli lähempänä voittoa.
Cristiano Ronaldo palaa tähän otteluun, ja tietysti avauskokoonpanoon tauon jälkeen ja se yksinään riittäisi tekemään tästä betsistä kannattavan. Ronaldon takaisintulo varmasti nostattaa joukkueen sisäistä ilmapiiriä, ja hän saa C-nauha kädessään piiskattua joukkueesta kaiken irti. Ronaldo pystyy ilman apujakin pistämään puolustuksen solmuun ja heiluttamaan maaliverkkoja.
Algerian tämän hetkinen formi on kaukana hyvästä. Ystävyysotteluissa ja karsinnoissa on otettu kuokkaan mailta, jotka olisi pitänyt Algerian joukkueen materiaalilla hoitaa selvästi kotiin. Joukkueen sisällä on havaittavissa motivaatio-ongelmia, esimerkiksi joukkueen ykköspyssy Riyad Mahrez vaikuttaa silloin tällöin kentällä tosi puutuneelta joukkueensa tekemiseen. Viime ottelussa Algeria koki 2-3 tappion Kap Verdelle, joka todistaa että Algerian joukkueella on pasmat jollain tavalla sekaisin. Yksi varteenotettava seikka on, että Algeria on voittanut yhden vierasottelun 1998-2018 vuosina.
Portugali ottaa tästä ottelusta Ronaldon johdolla viimeiset itseluottamusbuustit MM-kisoja varten helpolla muutaman maalin voitolla ongelmissa olevaa Algeriaa vastaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ