pe 22.12. klo 18:00

Karhu Basket - KTP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karhu sai aktinsa kasaan – mutta nyt edessä on nousukauden kovin testi!

Korisliigassa on ihmetelty hallitsevan mestarin Karhu Basketin heikkoja otteita Korisliigassa. Nyt kaiken säätämisen jälkeen jyvä tuntuu löytyneen, ja voittoja on alkanut tulla. Kauhajoella manteleita aletaan kaivamaan riisipuurosta vasta perjantain jälkeen, sillä mukavasti esiintynyt KTP tulee pramealle areenalle kylään. Kolme perättäistä voittoa ottaneelle Karhulle kotkalaiset tarjoavat todellisen testin nousukauden pitävyydestä.

Karhu menetti kesällä kovia kotimaisia pelaajia muille maille, eivätkä jenkkivahvistukset näyttäneet tietä Eldoradoon. Uudet jenkit tuntuvat pelaavan joukkueelle aivan eri malliin, ja huikeaa jälkeä ottelusta toiseen tekevän Topias Palmin panosta ei voi korostaa liiaksi. Myös Samme Givensin paluu on ollut onnistunut liike kauhajokisille. Karhulle on odotettavissa vielä lisää vahvistuksia, sillä joukkue operoi edelleen kolmella jenkillä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

KTP on ollut kentällä iloinen ilmestys varsinkin Roydell Brownin saapumisen jälkeen. KTP:n pelin sydän on ainoastaan 173 cm pitkä Vincent Golson, joka tuo joukkueelle etua vikkelyydellään ja syötöillään. KTP saa tähän peliin pari ottelua poissa olleen Shaun Dossin, mikä nostaa tuntuvasti kotkalaisten osakkeita. Toinen etu tulee levosta, sillä isännät ovat pelanneet kaksi ottelua sen jälkeen, kun KTP viimeksi voitti vakuuttavalla esityksellä Kouvot.

Karhun pelin paraneminen on kiistaton tosiasia, mutta aivan näin selvää suosikkia pohjalaasista ei pysty leipomaan perjantaille. Kuitille otetaan vierasvoittoa kolmen kertoimella – varovaisemmat betsarit lätkäisevät tasoitusvetoa. Mutta uudet asiakkaat toivotetaan tervetulleeksi XLBetille hyödyntämään ainutlaatuinen ilmaisvetojen sarja!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto KTP 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.