la 03.02. klo 18:00

Kärpät - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Superherkkua Liigassa jo toisena päivänä peräkkäin! Kampeaako Kärpät myös Raksilassa Ilveksen kumoon?

Ilves ja Kärpät tarjoilivat perjantaina melkoisen jännitysnäytelmän, kun Uhmapelaajat samalla naulasi betsit himaan. Joukkueet kohtaavat nopeasti uudelleen, sillä jo lauantaina pelataan Oulussa. Askelmerkkejä haettiin selvästi jo perjantain kamppailussa ja joukkueet matkustavat pohjoiseen aamulla samalla junalla, joten valmistautuminen lauantaille on varmasti samankaltainen molemmissa leireissä. Otteluohjelma on kuitenkin ollut viime aikoina huomattavasti vaativampi Ilveksen näkökulmasta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät näytti menevän edellisessä matsissa jo menojaan, kun oli pelattu kaksi erää ja se johti maalein 0–3. Ilveksen otteissa oli ajoittain liikaa huolimattomuutta, mistä Kärpät rokotti tehokkaasti. Tähtiyksilöt Ville Koivusen johdolla olivat ilmiliekeissä kaksi erää, mutta kolmannessa koko Ilves löysi vireensä ja onnistumiset ruokkivat toisiaan – lopulta matsi ratkesi vasta jatkoilla vieraille maalein 4–3. Oululaisjoukkue pystyi isossa kuvassa pitämään Ilveksen kohtuullisen hyvin poissa maalipaikoilta ja hyökkäyspäässä ruuti oli Kärpillä kuivaa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Näihin tunnelmiin on hyvä päättää päivä ja lähteä kohti huomista! 💛🖤

#Kärpät #Liiga

Ilves ei yltänyt oikeastaan missään vaiheessa edellistä ottelua aivan parhaalle tasolleen kolmatta erää lukuun ottamatta. Antti Pennasen miehistö pelasi jo kuudennen kamppailunsa kymmenessä päivässä. Tuoreita jalkoja ei hirveästi lauantaille ole kehiin heittää. Kärpät puolestaan hankki aiemmin tällä viikolla RoKista Jarkko Harjulan, joka ei perjantaina pelannut – lisäksi Connor Bunnaman oli katsomon puolella. Ville Mäntymaalla on mahdollisuus napata useampi tuore jalkapari kehiin lauantaina ja isännän pelitahti on ollut viime aikoina vastustajaa inhimillisempi.

Ottelun luonne tuskin muuttuu kovin paljoa perjantaihin verrattuna. Kärpillä maalissa pelannee laadukkaita otteita viime aikoina esittänyt Tomi Karhunen ja Ilveksellä Jonas Gunnarsson saattaa puolestaan olla torjuntavuorossa. Kotijoukkueen osalta Koivusen ja Teemu Turusen panosta ei sovi unohtaa, sillä ykkösketjun tulikuuma tutkapari on tällä hetkellä ase, jolla Kärpät ratkoo pisteitä edukseen. Joukkue pääsee kotiyleisönsä eteen back to back -hengessä, joten sytykettä ei tarvitse kovin kaukaa etsiskellä. Betsikupongille laitetaan kotivoitto (1X2 – Kärpät).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (1X2) kertoimella 2,20.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.