Liiga ke 08.03. klo 18:30

Kärpät - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nuijiiko Ilves viimeisetkin toiveet TOP6-sijoituksesta? Kärpät on jopa SaiPaa huonompi erikoistilanteissa!

Kärpät on vaarassa pullahtaa ulos suorilta puolivälieräpaikoilta, mikä olisi eittämättä jättimäinen farssi oululaisten pelaajamateriaalilla. Kauden edetessä entisestään vahvistunut ryhmä konttasi viime viikonloppuna oikein huolella HIFK:ta vastaan ja ainakaan helpotusta ei vastustajan suhteen ole tämän viikon avausmatsissa luvassa. Ilves pelaa runkosarjavoitosta, joten pisteet ovat sen kannalta vähintään yhtä merkittävät.

Isojen pisteiden illassa Kärpät on yliarvioitu jälleen kertoimissa. Tällä kaudella isäntä on onnistunut yllättämään sarjakärjen ainoastaan kerran ja pitää muistaa, että tupsukorvapaidat saapuvat Ouluun huippuvireessä. Neljän ottelun voittoputkensa aikana Ilves on säkittänyt kiekon peräti 23 kertaa vastustajan reppuun ja omissa on kolissut ainoastaan seitsemästi.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lauri Marjamäen miehistölle viime viikonlopusta muodostui pahemman luokan painajainen, kun se konttaili viisi erää täysin telineissä HIFK:ta vastaan. Toisen kamppailun kolmannessa erässä joukkue alkoi hieman heräillä, mutta se ei riittänyt – pisteet menivät stadilaisille ja Kärpät putosi pistekeskiarvoilla ulos suorilta pudotuspelipaikoilta. Kysymys kuuluu, onko lääkkeitä ongelmakohtiin löytynyt? Kuten tiedetään, vastustaja on kaikkea muuta kuin helpompi.

Kärppien suurin murheenkryyni on käytännössä läpi kauden ollut maalintekopelaaminen, joka vaikutti jo hetkellisesti parantuneen. Nyt joukkue on kuitenkin pahimpaan mahdolliseen aikaan sulamassa nimenomaan hyökkäyspäässä. Ylivoimasta ei ole mitään apua, sillä se on edelleen ala-arvoista pakottamista ja sarjan neljänneksi heikointa tilastollisesti (15,88%). Alivoima (77,27%) sijoittuu niin ikään neljänneksi heikoimmin koko sarjassa. Kovin kuvaavaa on, että esimerkiksi SaiPa on esiintynyt erikoistilanteissa selvästi oululaisia etevämmin.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Aina viihdyttävän Santeri Virtasen haastattelu ennen huomista vieraspeliä Oulussa 🎙

🙌 Runkosarjan viimeiseen kotiotteluun on myyty jo 10 000 lippua!
🏒 La 11.3. Ilves–HPK
🎟 Liput: ilves.lippu.fi

#Ilves #Liiga

Ilves puolestaan on sarjan paras erikoistilannejoukkue ylivoiman onnistumisprosentilla 27,42% ja kelvollisella alivoimasuorittamisella (82,63%). Lisäksi tamperelaisten sairastuvan tilanne on pudotuspelien lähestyessä hyvä. Dominik Masin on hiljattain palannut pelaavaan kokoonpanoon, joten ainoastaan Jarkko Parikka sekä pitkäaikaisloukkaantunut Kevin Czuczman puuttuvat kehistä. Kärpillä puolestaan maalivahti Joel Blomqvist jatkaa sivussa varmasti ja todennäköisesti myös Kasper Björkqvist sekä Julius Junttila puuttuvat kehistä.

Tällä hetkellä tamperelaisryhmä on huippuiskussa ja Kärpät ei varsinaisesti vakuuta ensimmäiselläkään osa-alueella. Korkeintaan maalivahti Leevi Meriläinen ansaitsee kehut, mutta HIFK-otteluista jäi myös kahdeksan nollapeliä tällä kaudella pelanneella nuorukaisella kosolti parannettavaa. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto (1X2). Ilves on kokonaisvaltaisessa pelaamisessa selvästi oululaisia edellä eikä esimerkiksi musta–valkoinen -tyyppistä eroa erikoistilannepelaamisessa voi painaa villaisella. Tupsukorvien kerroin on lahja!

Betsaa Ilvekselle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Ilves), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Ilves” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.