to 08.04. klo 18:30

Kärpät - Sport

Tulos tai ulos! Kärpät ja Sport pelaavat jättimäisistä pisteistä

Ottelu on molemmille joukkueille todella t√§rke√§ ‚Äď Sport yritt√§√§ pit√§√§ kiinni ensimm√§isen kierroksen pudotuspelipaikastaan ja K√§rp√§t puolestaan suorasta paikastaan jatko-otteluissa. Is√§nn√§n esitykset eiv√§t ole viime aikoina vakuuttaneet, mutta kotkapaitojenkin tekemisess√§ on ollut haasteensa. Oululaisten kertoimet ovat nousussa, mik√§ ei sin√§ns√§ yll√§t√§.

Kärpät on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen ja kärsinyt helppoja tappioita joukkueille, kuten HPK ja KooKoo. Ei herätä kovinkaan hyviä lupauksia, että kestomenestyjä alkaa konttaamaan, kun pudotuspelipaikkaa ja kotietua pitäisi lyödä lukkoon. Kärpillä on neljä ottelua runkosarjassa jäljellä ja niissä sen olisi onnistuttava, jotta suora pudotuspelipaikka ei jäisi haaveeksi.

UHMAETU: 5 x 10‚ā¨ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille ‚Äď saat euron betsill√§ viisi 10‚ā¨ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Jos on Kärpät ollut kauden tähän saakka tärkeimmillä hetkillään kehno, samaa voi kyllä sanoa Sportista. Kolmessa edellisessä ottelussaan joukkue on hävinnyt paitsi Jukureille ja Ilvekselle myös pahimmalle kilpakumppanilleen HPK:lle. Vaasalaisten alakerta on vuotanut, eikä Niko Hovinenkaan ole ollut kriittisillä hetkillä parhaimmassa mahdollisessa vedossa maalinsuulla.

Kärppien maalilla Patrik Rybar on esiintynyt sangen vahvasti, vaikka joukkueen esitykset muutoin eivät ole olleet parasta a-luokkaa. Kärpillä on Sport-ottelussa edelleen sivussa Topi Niemelä. Kentällisiä on myllätty oikein urakalla, kun Tuukka Tieksolan sekä Cody Kunykin rinnalle ykköseen nousee torstaina Otto Karvinen. Mika Pyörälä puolestaan ottaa sentterin paikan kolmosketjussa ja Juhamatti Aaltonen palaa kokoonpanoon hetken poissaolon jälkeen. Herättäisivätkö muutokset Kärppiä?

Isäntien tilanne suoran pudotuspelipaikan osalta on hyvin pitkälti tulos tai ulos -osastoa. Sport ottelussa sen olisi otettava voitto, jotta tilanne pysyy tukevasti omissa käsissä. Kärppien kerroin on noussut sen verran, että se nostetaan pelivalinnaksi torstaille (1X2), mutta pidetään panostus maltillisena. Vieraiden heikot otteet ovat jatkuneet isäntiä pidempään ja kotijoukkueella on selvä materiaalietu Sportiin nähden.