Liiga la 07.01. klo 17:00

Kärpät - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyijyinen lauantai-ilta! Löytääkö molemmat ottelunsa vuodenvaihteen jälkeen hävinnyt Kärpät vieläkään tehoja?

Kärpät kohtaa lauantaina neljän ottelun tappioputkessa olevan TPS:n, mutta hakee niin ikään vasta vuoden ensimmäistä täyttä pistepottiaan. Alkuviikon vierailu Satakunnassa tuotti tappiot sekä Ässiä että Lukkoa vastaan ja pienet puutteet kokoonpanossa ovat verottaneet oululaisten suorituksia. Tietenkään kaikkea ei voi laittaa poissaolojen piikkiin. Riittääkö lauantaina pelkkä peruuttelu?

TPS:n rivit ovat Kärppiä paremmin kasassa neljän ottelun tappioputkesta huolimatta. Junnukisoissa reissanneet puolustajat Jimi Suomi, Aron Kiviharju sekä hyökkääjä Kalle Väisänen ovat mahdollisesti takaisin kehissä. Sama koskee toki isäntien osalta Ville Koivusta ja kolmosmaalivahtia Niklas Kokkoa. Kärpillä on ollut orastavia maalivahtihuolia kuluvalla sesongilla, kun Joel Blomqvist on kärsii tällä hetkellä jo toistamiseen pahasta loukkaantumisesta. Leevi Meriläinen on kohtuullinen torjuja, mutta ei häikäise tasaisuudella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Lopputulos Porista.

#Kärpät #Liiga

Blomqvistin lisäksi Kärppien riveistä putosivat joulukuussa hyökkääjät Petter Emanuelsson sekä Peter Tiivola, jonka paluu tosin on lähellä. Fakta on kuitenkin, että nimenomaan hyökkäyssuuntaan Kärpät on jäänyt pahasti vajaaksi alkukauden jälkeen. Käytännössä jokaisessa ottelussaan sarjan parhaalla materiaalilla altavastaajalätkän pelaamiseen tyytyvä oululaisjoukkue tuskin lisää erityisemmin aktiivisuutta tai nopeutta pelaamiseensa turkulaisia vastaan.

Tietysti TPS on niin ikään perinteisen Liiga-kiekon puolesta liputtava ryhmä ja Jussi Ahokas luottaa tiukasti Meidän pelin peruspilareihin. Viime aikoina TPS:n pelaaminen on falskannut ja hyökkäyspäässä on ollut haasteita isäntien tavoin. Tähän vääntöön on tarjolla todella hyvä kerroin varsinaisen peliajan alle 4,5 maalia -kohteelle. Kun betsaat kohdetta saat ilmaisvedon. Katso alta toimintaohjeet ja iske veto tulille!

Betsaa underia ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Maalimäärä – alle 4,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Maalimäärä – alle 4,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.