ti 09.01. klo 18:30

KeuPa - Hokki

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valmentaja vaihtui, mutta mikään ei muutu – vetovalinta on helppo!

Kotimainen kiekkoviikko potkaistaan käyntiin tiistaina Keuruulla, jonne tulee kylään Hokki. KeuPa on nihkeän alkukauden jälkeen nousujohteisella uralla, mutta tätä menoa Hokkia kutsuu karsintasarja. Hokilta ei ihmeitä odotettukaan, mutta vaisu saldo maksoi Pasi Räsäselle työpaikan. Viikonlopun pelit pääkaupunkiseudulla uudessa komennossa eivät menneet häävisti, joten odotukset eivät ole taivaissa KeuPaakaan vastaan.

KeuPa on juntannut itsensä väkevästi kympin sakkiin, ja suunta on ylöspäin. Kuntopuntarissa keuruulaiset ovat viime pelien perusteella kärkipäässä. Kahdessa viime kotiottelussa Koovee ja vapaassa pudotuksessa oleva Kiekko-Pojat eivät voineet Niko Raiskion suojateille yhtään mitään. Lento on ollut hyvää siihen nähden, että varsinkin puolustuksessa joukkueella on poissaolijoita. Joukkueella on joka tapauksessa tällä hetkellä hyvä meno, ja peli-ilo paistaa otteista läpi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Mestis

@Mestis
🚨 Komean hyökkäyksen päätteeksi Joni Kuoppala laukoo lukemiksi 2-0 Keuruulla!
Leo Ringille illan toinen tehopiste. @KeupaHT

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

đź“ş @MTVUrheilu
🗣️ @meronen

Ulkoapäin on helppo sanoa, että Räsäsen tehtävä oli vaikea tai mahdoton: joukkueen perustaso ei ole riittävällä tolalla. Hyökkäyksessä ei ole tarpeeksi teräviä syömähampaita, vaan porukka on enemmän harmaata massaa. Hokin kaltaisilla seuroilla on usein toive, että menestys tulee nuorten pelaajien kasvutarinoiden muodossa, mutta tällä kaudella sellaista ei yksinkertaisesti ole tapahtunut. Eikä valmentajanvaihdos auta yhtään joukkueen luokkaan liittyvässä perusongelmassa.

Vetovalinta on helppo: nousuvireinen KeuPa on iso suosikki koti-iglussaan. Kerroin ei ole korkea, mutta riittävä se on – ja ComeOn kuuluu jokaisen betsarin valikoimaan. Tästä mukaan!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa KeuPa kertoimella 1,83.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.