ti 16.10. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KHL: AK Bars Kazan – Jokerit | Helsinkiläiset vierailevat hallitsevan mestarin kotiluolassa

KHL:ssa pelataan tiistaina yhdeksän ottelun kierros. Suomalaisittain katseet kohdistuvat Kazaniin, jossa vierailee helsinkiläisjoukkue Jokerit. Uhmapelaajat tarjoaa kamppailuun lähtökohdat ja mielenkiintoisimmat peli-ideat.

Jokerit jäähyili Nižnekamskissa

Helsinkiläisten vieraskiertue alkoi lauantaina yskähdellen, sillä joukkue otti suuren määrän jäähyminuutteja. Tämä sekoitti suuresti Jokerien peliä ja osin sen seurauksena joukkue hävisi ottelun lopulta 2-1 -numeroin, kun isäntien Juuso Puustinen laukoi jatkoajalla voitto-osuman Mikael Ruohomaan syötöstä.
Viime viikon toisessa kotiottelussaan Vitjazia vastaan Jokerit esiintyi puolestaan erinomaisesti. Joukkueen työmoraali oli ottelussa huipussaan ja erityisesti aika ajoin sakanneet puolustus- ja avauspelaaminen olivat kunnossa. Jokerit pääsi podolskilaisten paineen alta pois nopeilla syötöillä ja oli uhrautuva alakerrassa.
Ottelussa Kazania vastaan helsinkiläisten on jälleen kaivettava kulmahampaansa esiin, mikäli mielivät ottaa voiton. Isännät ovat nimittäin kolmen ottelun voittoputkessa ja edellisistä seitsemästä kamppailusta on kertynyt kuusi voittoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tasaisista lähtökohdista lähdetään kamppailemaan

Isäntä majailee itäisen konferenssin sijalla kolme pelattuaan 18 kamppailua ja kerättyään 26 pistettä. Jokerit puolestaan on läntisen konferenssin kolmonen 25 pisteellään – otteluita on alla kaksi vähemmän, vasta 16.
Jokerien vahvuus on ollut onnistuminen laajalla rintamalla. Joukkueen kaikki ketjut ovat onnistuneet omassa roolissaan erinomaisesti ja ne ovat pysyneet myös melko hyvin kasassa tähän saakka. Kokoonpanoon tuskin on luvassa suuria muutoksia, mutta on todennäköistä, että Ryan Zapolskin korvaa vieraiden maalilla latvialaiskassari Janis Kalnins.
Isäntien syömähampaina ovat olleet tehojen valossa tutut hyökkääjät, kun Jiri Sekac ja Anton Lander ovat olleet tehokkaimpia. He pelaavat Kazanin ykkösketujussa yhdessä Suomestakin tutun Justin Azevedon kanssa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vähän maaleja ja pienet marginaalit?

Jokerien ja Kazanin pelaaminen perustuu vahvaan viisikkosuoritukseen. Vierasjoukkueen löytäessä saman työtason kuin viime viikon loppupuolella Vitjazia vastaan, saattaa kotijoukkue olla helisemässä. Vieraiden tulee myös pysyä poissa jäähyaitiosta, mitä on takuulla teroitettu joukkueenjohdon puolelta ennen peliä – boksista ei otteluita voiteta.
Tarkkaa pelaamista on takuulla luvassa, kun kaksi kurinalaista, mutta samanaikaisesti taitavaa joukkuetta pelaavat vastakkain. Paras pelivaihtoehto otteluun onkin alhainen maalimäärä, joka on myös ykköskohteemme.
Jokerien viime viikon keskiviikon otteet olivat vakuuttavia. Kun vierailija kaivaa jälleen terävyyden esiin, voittaa se Kazanin. Kakkoskohteena onkin vieraiden lopullinen voitto, johon on toistaiseksi tarjolla erittäin houkuttava kerroin.