ma 17.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

KHL: Avangard – Jokerit | Kyykyttääkö Jokerit jälleen Omskia?

Helsingin Jokerit kohtaa vieraskentällä Avangard Omskin maanantaina. Helsingissä viime tiistaina pelatussa edellisessä ottelussaan Jokervisi Salavat Julajev Ufalle numeroin 2–3. Maanantaina yhteen iskevä taistelupari on kohdannut kertaalleen kuluvalla kaudella.
Saako Jokerit tällä kertaa paikoistaan sisään?
Helsinkiläisten edellisessä ottelussa siltä puuttui röyhkeys. Joukkue rakensi maalipaikkoja hyvään tahtiin, mutta se ei tuntunut saavan kiekkoja mistään sisään ja suoritus jäi kokonaisuutena vajaaksi.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Mielenkiintoisemmaksi joukkueen edellisottelun tehottomuuden tekee se, että edellisen kerran, kun maanantain vastustaja Avangard vieraili Helsingissä, laittoi Jokerit limpun sisään lähes jokaisesta maalipaikastaan. Ottelu päättyi silloisen isännän 7–4-voittoon ja se on myös ainoa kerta, kun joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet.
Jokerit on voittanut kaksi edellistä vierastaistoaan.
Omskilla suoritustason heittelyä
Jokereille kärsimänsä 7–4-vierastappion jälkeen Avangardin tilille on kilahtanut ainoastaan neljä voittoa yhdeksässä ottelussa. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla joukkue on kerännyt ainoastaan yhdeksän pistettä, joka oikeuttaa vaatimattomaan kymmenenteen sijaan. Kokonaisuudessaan joukkue on toisena itäisessä konferenssissa.
Avangard on kerännyt pisteitä 53, joka on yhden enemmän kuin läntisessä konferenssissa kolmantena oleva Jokerit on saalistanut. Jokereilla on tosin kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Omskilla.
Pelivalinnoissa uskotaan Jokerien mahdollisuuksiin
Jokerit pelaa huomattavasti lähempänä sijoituksensa mukaista tasoa kuin isäntä, sillä helsinkiläiset ovat keränneet kymmenessä edellisessä ottelussaan pisteitä 13, jotka oikeuttavat neljännelle sijalle kymmenen ottelun kuntopuntarilla läntisessä konferenssissa.
Vierasjoukkueelle tarjotaan maanantaille kertoimia, jotka hyödynnetään lopullisen voiton muodossa reilummalla panostuksella ja maltillisemmalla panostuksella pelataan Jokerien voittoa varsinaisella peliajalla.
Helsinkiläisten loukkaantumistilanne parani edellisessä ottelussa, kun Jokerit sai Nicklas Jensenin takaisin kokoonpanoonsa. Poissa ovat edelleen Marko Anttila, Peter Regin sekä Eemeli Räsänen. Isäntien vahvuudesta puolestaan puuttuu ainakin entinen NHL-pelaaja David Desharnais.
Avangard Omsk pelaa kuluvalla kaudella kotiottelunsa poikkeuksellisesti Moskovan alueella, sillä heidän oikea kotiareenansa Omskissa on suljettu sortumisvaaran vuoksi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ