la 07.09. klo 16:00

Jokerit - Riian Dinamo

Onko Jokereilla vihdoinkin enemmän pelissä?

Jokerit hakee edelleen kauden avausvoittoaan, kun Hartwall Areenan lauantai-iltapäivässä vastaan asettuu hyvin kautensa aloittanut Dinamo Riika. Riian kokoonpano ei silmämääräisesti ole yhtä vaarallinen, kuin Avangard Omskin tai Ak Bars Kazanin, jotka Jokerit kohtasi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan. Lauantain vierasjoukkue on kuitenkin esittänyt todella hyviä otteita ja Jokereiden täytyy pystyä nostamaan tasoaan huomattavasti, jos se haluaa Riian haastaa.

Jokerit sai kahdessa ensimmäisessä ottelussaan maistiaisen siitä missä KHL:n kärkijoukkeiden taso tällä hetkellä menee. Ottelut osoittivat, että Jokerit pystyy näennäisesti hallitsemaan kiekkoa pitkiäkin aikoja. Kuitenkin kiekollinen huolimattomuus ja surkealla tasolla ollut viimeistely tekivät pitkistä hyökkäysalueen paineista täysin turhia. Huolestuttavaa on myös se, että Jokereiden kolmen ensimmäisen ketjun hyökkääjistä kukaan ei ole onnistunut vielä maalinteossa. Riikaa vastaan tämän pitää muuttua, jos helsinkiläiset haluavat avata pistesarakkeensa.

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

Jokereiden suurimmat ongelmat löytyvät kuitenkin joukkueen omalta alueelta. Puolustuspäässä sattuu jatkuvasti kiekonmenetyksiä ja merkkausvirheitä, joihin tämän tason otteluissa ei yksinkertaisesti ole varaa. Avauspelaaminen tuottaa tällä hetkellä helsinkiläisille suuria vaikeuksia. Jokereiden viisikko karkaa jatkuvasti auttamatta liian leveäksi, jolloin yksinkertaistenkin syöttöjen antaminen näyttää vaikealta.

Riika on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Joukkue on esittänyt pirteitä otteita ja tiiviin viisikkopelaamisensa seurauksena päästänyt kahdessa ottelussaan vain yhden maalin. Viime KHL-kausiin peilaten Riika on ollut Jokereille vaikea vastustaja, joten helppoa iltaa ei helsinkiläisille voi ennustaa.

Jokereille ottelu on viimeinen kotona ennen ensi viikolla alkavaa kolmen ottelun vieraskiertuetta, jonka aikana vastaan asettuu muun muassa Pietarin SKA. Joukkueen itseluottamuksen kannalta olisi tärkeää päästä voittojen makuun jo Riika ottelussa. Vierasjoukkueen alkukauden hyvät otteet ja Jokereiden alkukauden ruosteisuus ovat kuitenkin erinomainen syy luottaa riikalaisiin pelivalintojen pohjana.

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan vieraiden voitto tasoituksella (Riian Dinamo +1.5) ja toisena pelivalintana kokeillaan vieraiden lopullista voittoa maltillisemmalla panostuksella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>