ke 11.09. klo 19:00

Jokerit - Severstal Tsherepovets

Onko Jokereiden umpisurkea kauden aloitus historiaa?

KHL:n toinen otteluviikko alkaa Jokereiden osalta viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen ensimmäisellä kamppailulla, jossa vastaan asettuu Severstal Tšerepovets. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella Pietarin Nikolai Putshkov -muistorunauksessa, jossa Jokerit vei pidemmän korren lukemin 2–1.

Viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle jääneeseen Severstaliin ei tälläkään kaudella kohdistu suuria odotuksia. Joukkueen maalivahtitilanne on viime kauteen peilaten huomattavasti synkempi. Dominik Furch jätti joukkueen, eikä aiemmista vuosista poiketen ulkomaalaista huippumaalivahtia ole kärkikassariksi hankittu.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HUIPPUTARJOUS: 25€ tai rahat takaisin!

Severstalin tilannetta ei paranna joukkueen nimetön hyökkäys – ja nuori – vielä KHL-tasolla kokematon puolustus. Joukkueen materiaali ei riitä kamppailemaan KHL:n kärkisijoista. Teräskylä ei kuitenkaan ole ikinä helppo paikka vastustajalle, joten Jokereilla ei ole viime viikon kahden ensimmäisen ottelun tapaiseen löysäilyyn lainkaan varaa.

Narripaidat lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Helsinkiläiset paransivat lauantaina alkuviikon otteistaan huomattavasti, kun Dinamo Riika kaatui Hartwall areenalla lukemin 7–2. Joukkueen kannalta äärimmäisen tärkeää olivat maalien muodossa tulleet onnistumiset, joita sateli laajalti usealle kentälliselle. Ei ole mitään syytä olettaa, etteikö Jokereiden pirteä maalipaikkojen luominen jatkuisi myös verrattain heikompaa Severstalia vastaan.

Vierasjoukkueen materiaalietu on selkeä, eikä isäntien alakerran suoritustaso todennäköisesti riitä Jokerit-hyökkäysten pysäyttämisessä. Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi Jokereiden voitto varsinaisella peliajalla.

Lauantain hyvistä hyökkäyspään onnistumisista huolimatta vieraiden puolustuspelaaminen ei ole ollut vielä läheskään valmiin näköistä. Severstal pystyneekin horjuttamaan Jokereiden alakertaa ja se saanee omat paikkansa ottelussa. Toinen pelivalinta otteluun on runsasmaalisuus (yli 5.5 maalia).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>