to 12.09. klo 19:30

Vitjaz Podolsk - HK Sotši

Jatkaako Vitjaz pirteitä otteitaan?

Hyvin kautensa aloittanut Vitjaz Podolsk isännöi torstaina kahden ottelun tappioputkessa ratsastavaa HK Sotšia.

Vahvasti suomalaisväritteinen Vitjaz on esittänyt alkaneella kaudella pirteitä otteita. Neljästä pelaamastaan ottelusta se on onnistunut voittamaan kolme. Viime kaudella Miro Aaltonen ja Alexander Sjomin kantoivat liian suurta tuloksentekotaakkaa harteillaan. Lisää ratkaisuvoimaa on hankittu joukkueeseen muun muassa Pekka Jormakan ja Joonas Nättisen muodossa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HUIPPUTARJOUS: Tuplaa talletus tai rahat takaisin!

Jos et tuplaa ensimmäisen talletuksesi arvoa, saat rahasi takaisin – käteisenä.

HK Sotšin alkukausi on ollut ailahtelevainen. Kahta voittoa on seurannut kaksi tappiota. Joukkue on todistanut, että se pystyy maalintekoon laajalla rintamalla. Muun muassa Maltte Strömwallin alkukausi on ollut pirteä. Joukkueen ongelmat löytyvät puolustuspäästä. Sotšille sattuu jatkuvasti pahoja kiekollisia virheitä omalla alueella ja kiekkoa on kaivettu kovalla syötöllä Dmitri Shikinin selän takaa.

Vitjazin pirteä hyökkäyspelaaminen tulee luultavasti olemaan liikaa Sotšin ontuvalle puolustukselle. Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan Vitjazin kotivoitto varsinaisella peliajalla.

Ville Lajusen johtama Vitjazin puolustus on kuitenkin myös haavoittuvainen. Sotši pyrkii varmasti horjuttamaan Vitjazin puolustajia, mikä voi tuottaa ongelmia kotijoukkueelle. Ottelusta voikin odottaa offensiivistä näytöstä ja toiseksi pelivallinaksi nostetetaan, että ottelussa nähdään paljon maaleja (yli 5,5).

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>