la 24.02. klo 18:00

KooKoo - Kärpät

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loukkaantumiset riesana! Riehuuko tulikuuma Kärpät-puolustaja myös repaleisen KooKoon kustannuksella?

Kärpät oli perjantaina liikenteessä odotetun vahvalla jalalla Lahdessa ja kuuma ykkösylivoima onnistui jälleen kerran. KooKoo puolestaan pelasi myöhemmin alkaneessa kamppailussa HIFK:ta vastaan Nordenskiöldinkadulla ja joutui taipumaan kelvollisesta esityksestä huolimatta. Kumpi on kuskin paikalla lauantaina?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KooKoo-kokoonpanossa on muutamia puutteita, kun puolustajat Joonas Lehtivuori, Eero Teräväinen ja Seth Barton sekä hyökkääjät Petter Emanuelsson ja Otto Paajanen ovat telakalla. Tilanne on haastava, koska kouvolalaisten leirissä rivit eivät ole syvimmästä päästä. Esimerkiksi Kärpillä olisi tarvittaessa heittää perättäisen pelipäivän kamppailuun tuoretta jalkaa askiin, sillä aiemmin kuluvalla viikolla pitkän loukkaantumisen jälkeen palannut Joose Antonen sekä Peter Tiivola olivat hyökkääjistöstä katsomon puolella Lahdessa.

Liiga

@smliiga
🚨 Miika Koivisto ratkaisee jäätävällä viimeistelyllä! 🥶👏

Pisteet 1+2 Koivistolle Lahden perjantai-iltaan. 💪

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Kärpät

Oululaismiehistö on ollut jo viikkojen ajan vakuuttavassa iskussa ja se pystyy tällä hetkellä kollektiivina vahvoihin suorituksiin. Jos Kärpät onnistuu Kouvolassa kiekkokontrollissa ja kaksinkamppailuissa perjantain tasolla, on isännille tiedossa vaikeuksia. Pelicans-ottelussa kolme tehopistettä (1+2) ja 2–3-voittomaalin jatkoajalla taituroinut Miika Koivisto on nostanut valtavasti panostaan kevättä kohti.

KooKoolle lauantain kotikamppailu on viikon kolmas, kuten myös vierailla. Molemmilla joukkueilla oli perjantaina kovat kamppailupelit, mutta KooKoon matsi päättyi vasta iltakymmenen maissa. Toki myös lauantaina aloitetaan poikkeuksellisesti vasta kello 18:00, joten suurempaa etua ei vieraille ole tiedossa. Kärppien pelaajamateriaali mahdollistaa kuitenkin rotaation, jollaiseen kotijoukkueella ei mahdollisuuksia ole. Lukuisten poissaolojen riivaama KooKoo tarvitsee kipeästi pisteitä, mutta Kärpät on juuri tällä hetkellä liian vahva. Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.