Liiga ke 03.01. klo 18:30

KooKoo - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kouvolassa kiekkoillaan keskiviikkona – jatkuuko Lukon vahvat otteet ailahtelevan KooKoon kustannuksella?

Tasaisessa sarjan häntäpäässä jumissa oleva KooKoo saa keskiviikkona vieraakseen Lukon. Myös keskikastissa erot on äärimmäisen pieniä, joten isot pisteet on tarjolla. Kotiedun lisäksi KooKoolla on iso voitto alla, joten siinä mielessä isännät lähtee hyvistä asetelmista liikkeelle. Lukko on kuitenkin kokonaisvaltaisesti kaksikosta vahvempi ja näin ollen vieraissakin tarjolla on ennakkosuosikin asema.

*Lue tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

KooKoo päätti vuoden 2023 loistavissa merkeissä, kun sarjakärki Ilvestä vastaan irtosi komea vierasvoitto lukemin 0-4. Kyseinen esitys näytti jälleen sitä mihin KooKoon rosteri parhaimmillaan yltää, mutta harmittavan usein taso on heitellyt runsaasti eikä esimerkiksi maalivahtikaksikko ole pystynyt tasaisiin suorituksiin. Kyseistä voittoa edeltävissä otteluissa KooKoo päästi yhteensä 10 maalia omiin SaiPaa ja Jukureita vastaan.

Liiga

@smliiga
🚨 Emil Molin sivaltaa @KouvolanKooKoo:n jo illan kolmannen! 🔥

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #KooKoo65

Lukko on hävinnyt edellisistä kolmesta matsista kahdesti Sportille ja Pelicansille, mutta isommassa kuvassa tulosta on tullut hyvin. Joulukuulta mukaan mahtuu muun muassa varsinaisen peliajan voitot kertaalleen Ilvestä ja kahdesti HIFK:ta vastaan. Maalivahtiosastolla varsinkin Daniel Lebedeffin kohtaan odotukset on olleet suuremmat mitä esitykset on toistaiseksi tarjonnut. NHL:stä kokemusta omaavan Christopher Gibsonin ensimmäinen startti nähtiin Pelicansia vastaan, mutta varsinaista pelastajaa hänestä ei uskalla vieraille luvata.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Tänään tuloksena tappio.

Viralliset jälkipelit Hellassa.

#Lukko #Liiga

Kotikaukalossa KooKoo on tällä kaudella ollut parhaimmillaan, mutta Uhmapelaajien arvioissa Lukko on kuitenkin vielä sen verran vahvasti edellä, että suoralle vierasvoitolle(1×2) tarjotut kertoimet kelpaa kupongille. Lukko on ollut yksittäisiä tappiota lukuun ottamatta vahva ja esimerkiksi Sportia vastaan se oli maaliodottamien valossa selvästi edellä 1-0 tappiosta huolimatta. KooKoolla puolestaan hyvän ja huonon päivän ero on valtava.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Lukko kertoimella 2,33.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.