Mestis pe 03.11. klo 18:30

Koovee - Jokerit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jokerit saapuu legendaariseen Hakametsään uusien vahvistusten kera Рonko tämä siltikään ennalta selvä peli?

On Kooveen vuoro tehd√§ tili√§ Jokerien vierailulla. Lippujen hinnat Hakamets√§√§n tuplattiin, mutta silti odotettavissa on hieno yleis√∂m√§√§r√§ ‚Äď etenkin, kun p√§√§kaupunkiseudulta on nopeaa ja helppoa tulla vieraspeliin Tampereelle. Kooveell√§ on tosin muutakin ajateltavaa kuin spesiaalimatsin tulot, sill√§ joukkue on ajautunut melkoiseen tappioputkeen. N√§ytt√∂halut ovat siis varmasti kovat.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Koovee sai todeta, ettei pohjoisen retkeltä ole helppoa ottaa pisteitä mukaansa. Selkään tuli useammalla maalilla sekä RoKilta että Hokilta. Miikka Kuusela on valmennustiiminsä kanssa tarvinnut varmasti toisenkin tuumaustauon, mistä homma kiikastaa. Joukkue on tehoton, ja peli sekavaa. Pelistä on puuttunut itu jo pitemmän aikaa, ja useimmiten kyse on ollut heikosta hyökkäyspelistä.

Jokerit etenee harkitusti valitsemallaan linjalla, eikä höntyile liigahakemusten kanssa. Tällä viikolla joukkueeseen on sainattu kaksi hyvin mielenkiintoista nimeä: hyökkäystä vahvistaa pätkäsopimuksella Olavi Vauhkonen, ja maalivahtiosastoon liittyy loppukaudeksi Ville Kolppanen. Narripaidat ovat pelanneet hyvin tasaisia pelejä, ja alkuviikosta tappio TUTO:lle oli äärimmäisen niukka.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Jokerit on tehnyt maalivahti Ville Kolppasen kanssa loppukauden kattavan sopimuksen, joka sis√§lt√§√§ molemminpuolisen option ensi kaudesta‚úćÔłŹūüÉŹūüĒīūüü°

Tiedote: jokerit.fi/uutiset/kolppa…

#Jokerit #Mestis #JokeritLiikuttaa

Vaikka Jokerit on selkeä suosikki, ovat kertoimet lähteneet jo laukalle, ja Kooveetä otetaan maltillisella vedolla, joka kattaa myös mahdollisen jatkoajan ja rankkarit. Hakametsässä tulee olemaan tunnelma kohdallaan, ja Koovee on varmasti satsannut tähän matsiin normipeliä enemmän. Tarkemmat pelaajatiedot ja mahdolliset liiga-avut päästään toki tarkastamaan vasta pelipäivänä.

*Tsekkaa tästä marraskuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!