Korisliiga ke 12.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Korisliiga: Kouvot – BC Nokia | Saako Nokian tappioputki jatkoa Kouvolassa?

BC Nokia matkustaa Kouvojen vieraaksi Kouvolaan illan Korisliigan ottelussa. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä ennen tämänpäiväistä ottelua, mutta Nokia on pelannut yhden ottelun enemmän.
Vaikka tällä hetkellä joukkueet jakavatkin samaa sarjasijoitusta, ovat alkukaudet poikenneet toisistaan melko rajusti. Kouvot voitti ensimmäisestä viidestä ottelustaan vain yhden, mutta sen jälkeen viimeisistä kahdeksasta ottelusta on tullut viisi voittoa. Nokia puolestaan hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta voitti sen jälkeen viisi matsia putkeen.
Voittoputken katkettua vierailijat ovat voittaneet ainoastaan yhden viimeisistä seitsemästä ottelustaan, ja Kouvolaan Nokia tuleekin synkässä viiden ottelun tappioputkessa. Synkkyyden huipentumana todellinen turpasauna viime ottelussa kotikentällä Seagullsia vastaan.
Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, kun reilu kuukausi sitten Nokia kairasi voiton kotikentällään lukemin 79-69. Tälle ottelulle ei kannata kuitenkaan antaa liikaa painoarvoa, sillä molempien joukkueiden peli on kehittynyt reippaasti silloisesta, sekä myös kokoonpanot ovat kokeneet muutoksia.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Nokia kamppailee tällä hetkellä suurissa pelillisissä vaikeuksissa, mistä kertoo joukkueen edellisestä voitosta kulunut aika – siitä on yli kuukausi. Tummia pilviä joukkueen yllä lisäävät loukkaantumishuolet, jotka pahenivat edellisottelussa Malcomin Bernardin kausi todennäköisesti päättyi akillesjännevammaan. Paikkaaja löytyi kuitenkin nopeasti, kun ainakin illan otteluun kokoonpanoon on nostettu Divari B:tä pelaavan RaPyn riveistä Juan Davis Jr. Hänestä tuskin kuitenkaan on kovin paljoa apua, sillä niin suuri tasoero näiden sarjojen välillä on.
Tällä hetkellä Nokian ainut toivo voittaa otteluita on dominoida korin alla. Jättiläiset Sean O’Mara ja Dragan Labovic voivat hyvänä päivänä voittaa yksittäisiä otteluita keskenään, mutta suhteellisen hiljaista on viime aikoina ollut silläkin rintamalla. Kotijoukkueella on myös kelpo taisteluparit näitä herroja vastaan, kun kokeneet Brian Asbury ja Ville Kaunisto aloittavat todennäköisesti ottelun, jolloin Nokian yllätysmahdollisuudet kuihtuvat entisestään.
Kouvot onnistui hienosti kasaamaan itsensä Kauhajoki-otteluun kämmättyään pari päivää aikaisemmin KTP:tä vastaan. Joukkue oli kuin uudestisyntynyt ja pelaaminen oli ajoittain parasta Kouvoilta kuluvalla kaudella. Sairastelun takia viime ottelusta sivussa oli E.C Matthews. Vaikutti jopa siltä, että hänen poissaolonsa vaikutti Kouvojen pelaamiseen vain positiivisesti, vieläpä molemmissa päissä kenttää. Päävalmentaja Jyri Lehtonen on kertonut, että Matthews on sivussa myös tänään Nokiaa vastaan.
Joukkueiden viimeaikaisten otteluiden sekä poissaolojen perusteella otetaan vetolapulle Kouvoja tasoituksella ja kohtuu reilulla panostuksella. Isäntien suurta pistemäärää pelataan hieman maltillisemmin. Nokian pelaaminen on pahemman kerran hukassa ja ottelusta saattaa muodostua melko yksipuolinen näytös.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ