ti 11.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korisliiga: Ura Basket – Seagulls | Jatkuuko lokkien vahva lento Kupittaalla?

Tiistai-iltana Korisliigassa kohtaavat kaksi sarjataulukon häntäpään joukkuetta, kun Helsinki Seagulls matkustaa Turkuun Ura Basketin vieraaksi. Tosin sarjasijoituksille ei pidä antaa tässä vaiheessa liian suurta arvoa, sillä erityisesti Katajan europelien takia joukkueiden ottelumäärissä on suuriakin heittoja.
Joukkueet lähtevät otteluun täysin erilaisista lähtökohdista, sillä viime lauantaina Ura kärsi kotonaan murskatappion KTP:lle lukemin 69–90, kun taas vastaavasti Seagulls iski Nokian totaalisesti kanveesiin vieraskentällä peräti 43 pisteen erotuksella (75-118). Lokkien ottelu ratkesi puolestaan jo ensimmäisen viiden minuutin aikana, kun vierailija hiljensi kotiyleisön mykistävällä 0–20-lukemilla alussa.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Seagulls on hankalan alkukauden jälkeen suorittanut melko vahvasti ja onnistunut voittamaan edellisistä neljästä ottelustaan kolme. Suurin syy joukkueen nousevaan trendiin lienevät tuoreet amerikkalaisvahvistukset Jackson Jalen ja Juwan Staten, jotka liittyivät Seagullsin riveihin marraskuun loppupuolella. Molemmat miehet ovat pelanneet erinomaisesti ja heidän johdollaan joukkue on odotetusti nousemassa taisteluun sarjan kärkisijoista.
Illan kotijoukkue Ura Basket pelasi muutaman ottelun yli oman tasonsa ja onnistuikin raapimaan kolme komeaa voittoa peräkkäin, mutta sen jälkeen kaarinalaiset taipuivat varsin odotetusti selvin numeroin Vilppaalle Salossa. Maajoukkuetauon jälkeen kyykkäys KTP:tä vastaan oli yllättävän ruma ja joukkueen tekeminen oli erityisesti toisella puoliskolla todella vaikeaa, mikä johti lopulta vierailijoiden murskavoittoon Uran kustannuksella.
Loukkaantumisista kärsivän Uran menestyminen tai menestymättömyys on tällä hetkellä pitkälti amerikkalaiskolmikon ja takamieslupaus Fiifi Aidoon varassa. Jos näille herroille sattuu samanaikaisesti huono pelipäivä, niin valitettavasti joukkueen on turha haaveilla voitosta mitä tahansa joukkuetta vastaan. Uran onneksi kuitenkin Eldar Skamo palasi KTP-otteluun sairastuvalta ja on todennäköisesti pelikunnossa myös tiistaina.
Uskotaan Seagullsin jatkavan vahvoja otteitaan, kun vastaavasti Uran vaikeudet saanevat jatkoa. Lokkilauma kykenee pelaamaan tällä hetkellä laadukkaalla ja laajalla rotaatiolla, eikä peruspelaamisella pitäisi olla mitään vaikeuksia hakea sarjapisteitä Turusta. Pelikohteiksi valitaan Seagullsin voitto pienellä tasoituksella sekä Uran alhainen pistemäärä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ