to 03.08. klo 19:00

KuPS - Derry City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vastustajaa ei ole laadulla pilattu! Siivittääkö taiturimaisen keskikenttäpelaajan paluu KuPSin voittoon?

KuPS on saamassa todella tärkeän palasen takaisin keskikentälleen kotiottelussa Derry Cityä vastaan. Toisessa osaottelussa kuopiolaisisäntä on kuitenkin takaa-ajajana, sillä viime viikolla pohjoisirlantilaismiehistö yllätti keltamustapaidat kotikentällään niukasti. Materiaaliltaan selvästi vahvempi on kuitenkin kuopiolaisjoukkue ja sillä oli viikonlopun Veikkausliiga-ottelussa hyvä meininki päällä. Kaikki on vielä auki!

Betsaa KuPSin voittoa Derry Citystä korotetulla kertoimella! Ohjeet klikkaamalla tästä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Axel Vidjeskog vei KuPSin johtoon Derryn stadionilla viime viikolla, mutta isäntä iski toisella jaksolla kaksi osumaa ja otti voiton maalein 2–1. Kaikki on kuitenkin yhä auki – on syytä huomata, että kuopiolaisten pelaajatilanne ei ainakaan ole viime viikosta huonontunut. Toki Urho Nissilä on poistunut keltamustapaitojen riveistä, kuten tiedetään. Toisaalta Anton Popovitš osallistui tiettävästi täysipainoiseen harjoitteluun keskiviikkona, mikä tarkoittanee keskisektorin taitoniekalle peliaikaa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Viimeistelytreenit Väre Areenalla on tehty

💎 Joukkue on enemmän kuin valmis kaatamaan huomenna Irlantilaisen Derry Cityn!

🎟️ Varmista paikkasi katsomossa:
tiketti.fi/kups-derry-cit…

#banzai #KuPS #UECLfi

Kaikesta huolimatta KuPS on joukkueista selvästi laadukkaampi ja Derry City enemmän tai vähemmän vastaantulija. Avauskierroksella färsaarelaisen HB Torshavnin niukasti pudottaneen pohjoisirlantilaismiehistön rosterissa ei juurikaan syvyyttä ole ja samankaltainen kokoonpano kuin viime viikon kotikamppailussa nähtäneen nurmella.

Jani Honkavaaran luotsaama KuPS lähtee matsiin maalin takaa-ajoasemassa, mutta peli ei missään tapauksessa ole pelattu. Isäntä päässee entistä paremmin kiinni pallolliseen pelaamiseen ja osaa olla tilanteenvaihdoissa paremmin hereillä – maalipaikoilla vierailija tuskin pääsee juhlimaan. Vahvaa kautta myös Veikkausliigassa Pasi Tuutin potkujen jälkeen pelannut kuopiolaisryhmä etenee kotiedun kautta jatkoon ilman ongelmia. Melkoista kerrointa on tarjolla, joten siihen kannattaa tarttua kiinni.

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi eurokarsintamatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.