ATP to 04.08. klo 23:00

Kyrgios - Opelka

Wimbledonin sakkokuningas ja finalisti Nick Kyrgios jatkaa hurjassa lennossa valmistautumistaan US Openiin

Wimbledon-finalisti, tenniksen paha poika, sakkokuningas ja ehdoton show-mies Nick Kyrgios on laskeutunut takaisin pelikentille. Erinomaisen grand slam -turnauksen Lontoossa suorittanut australialainen on omimmillaan kovilla alustoilla ja yksi vahvimmista yllättäjäkandidaateista myös US Openissa, kun se vihdoin elo-syyskuun vaihteessa pyörähtää käyntiin. Tuhansia erilaisia mielipiteitä herättävän syöttötykin tekeminen Washingtonin ATP:n avauksessa oli odotetun vakuuttavaa. Seuraavana Kyrgios-nimiseen mankeliin joutuu turnauksen nelossijoitettu Reilly Opelka.

Sanalla sanoen maailmanlistan sijalla 17 majailevan yhdysvaltalaisen Opelkan kausi on ollut todella suuri pettymys. Liikkuminen ei ikinä ole ollut pitkälle yli kaksimetrisen pelurin vahvuuksia, mutta etenkin tällä kaudella miehellä on ollut todella suuria ongelmia päästä pelin päälle kovatempoisia vastustajia vastaan. Kyrgios iskee periaattessa hyvin samantyyppisillä vahvuuksilla kuin Opelka, mutta on ainakin tällä hetkellä nopeampi ja kliinisempi. Molemmat pelaajat syöttävät todella kovaa, mutta australialaisen ykkönen on varmempi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Molemmat pelaajista olivat kehissä edellisenä yönä. Opelkalla oli vaikeuksia päästä pelirytmiin kiinni selvästi heikompaa Denis Kudlaa vastaan, mutta lopulta kelvollisesti toiminut syöttöpelaaminen toi voiton. Yli kaksi tuntia kestänyt ottelu voi kuitenkin tuntua pohkeessa, kun seuraava kierros tulee eteen nopeasti. Wimbledon-finalisti Kyrgios väänsi oman voittonsa Tommy Paulia vastaan nopeasti hieman alle puolessatoista tunnissa 6–3, 6–4 -lukemin.

Kyrgios on tällä hetkellä sellaisessa pelillisessä hurmostilassa, että tappioon on todella vaikeaa uskoa. Ottelusta saattaa tulla todella nopeatempoinen, eikä murtopaikkoja ole ylenpalttisesti luvassa. Opelka pelaa epätasaisesti ja on voittanut viimeksi kaksi kamppailua peräkkäin Geneven massaturnauksessa toukokuussa ja tuon jälkeen voittoja on ylipäätään tullut ainoastaan kaksi.

Yhdysvaltalainen on jäänyt kaikissa grand slameissa tällä kaudella ensimmäiselle kierrokselle, kun Kyrgios puolestaan on niittänyt menestystä ja sitäkin enemmän otsikoita – viimeksi Wimbledonissa. Pelivalinnaksi otetaan australialaisen voitto suoraan kahdessa erässä (Erätasoitus – Kyrgios -1,5). Avaa pelitili Sportazalle ja iske betsit sisään huippumatsiin! Kannattaa tutkia myös muut tenniskohteet – esimerkiksi Emil Ruusuvuori on kehissä torstaina. Kurkkaa tästä Uhmapelaajien tipsi suomalaiskomeetan kamppailuun.

10 euroa pelirahaa