Athletic Bilbao – FC Barcelona

pe 16.08. Klo 22:00

Voittaako Barcelona avausottelunsa La Ligassa ilman Lionel Messiä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Espanjan La Liga -kausi alkaa perjantaina, kun Athletic Bilbao ja hallitseva mestari FC Barcelona kohtaavat toisensa baskien kotiareenalla San Mamésin stadionilla. Katalaanit aloittavat mestaruuden puolustamisensa ilman Lionel Messiä, joka kärsii lievästä pohjelihasvammasta.

Blaugrana vakuutti kauden alla siltä, että tulivoimaa löytyisi ilman Messiäkin – ainakin enemmän kuin viime kaudella. Ernesto Valverden suojatit pelasivat jokaisen harjoitusottelun ilman ykköstähteään ja kaatoivat muun muassa Napolin ja Arsenalin. Messin loukkaantuminen antaa Atletico Madridista hankitulle Antoine Griezmannille tilaisuuden loistaa vasemmassa laidassa. Ranskalaishyökkääjä pelasi harjoitusotteluissa hyvin yhteen Luis Suarezin ja Ousmane Dembélén kanssa ja kolmikolta odotetaan lisää maaleja perjantaina. Myös Ajaxista hankittu huippulupaus Frenkie de Jong on väläytellyt loistavaa pelisilmäänsä ja häneltäkin odotetaan jo Barcelonassa onnistumisia perjantain ottelussa Bilbaoa vastaan.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Athletic Bilbao sijoittui Espanjan pääsarjassa viime kaudella kahdeksanneksi, eikä näin ollen yltänyt europeleihin. Baskijoukkue pelasi kohtalaisen harjoituskauden voittamalla neljä ottelua kahdeksasta kamppailusta.

Vaikka Athletic Club tunnetaan kovana kotiryhmänä, ei heidän puolustuspelaamisestaan vällttävällä materiaalilla tule helppoa kivikovaa vierasjoukkuetta FC Barcelonaa vastaan. Joukkueiden keskinäisten otteluiden tilastot kertovat, että katalaanit ovat hävinneet Athleticille vieraissa vain kolmesti, mutta päänahan Baskimaalta he ovat hakeneet kuudesti. Barcelona-käskijä Valverden ryhmän oletetaan jatkavan samanlaista pirteää pelaamista, jota on nähty harjoituskaudella ja hakevan täydet kolme pistettä La Liga -avauksessaan.

Barcelonan hyökkäyskalusto on riittävän kova onnistumaan maalinteossa Bilbaoa vastaan ilman Messiäkin, joten uskotaan joukkueen maalaavan ottelussa vähintään kahdesti. Pelataan kohde tällä kertaa yhdistelmänä, johon kuuluvat Barcelonan voitto sekä ottelussa yli 1,5 maalia -kohde. Pidetään panostus kohtuullisena ja nautitaan Espanjan liigan avauskamppailusta!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!