su 11.11. Klo 21:45

La Liga: Celta Vigo – Real Madrid | Vierailijan otteet La Ligassa huolestuttavia – loukkaantumisetkin vaivaavat

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Celta Vigo isännöi Real Madridia Espanjan pääsarjakamppailussa lauantaina! Mainioita vedonlyöntimahdollisuuksia on löydettävissä ja niihin tartutaan kiinni tässä vihjeessä.

Real Madrid pelaa surkeaa kautta kansallisella tasolla – loukkaantumiset riesana 

Madridilaisilta puuttuu kokoonpanostaan liuta luottonimiä: Dani Carvajal on puolustuksesta sivussa Raphael Varanen ja Marcelo Vieira da Silva Júniorin sekä Jesus Vallejon tapaan. Hyökkääjä Mariano Diaz on niin ikään loukkaantumisen takia poissa otteluista toistaiseksi. 
Real kukisti kuluvalla viikolla Mestarien liigassa Plzenin lukemin 0–5. Vaikka joukkue saikin helpotettua maalintekonsa tuskaa, on voitto murskalukemin espanjan mahtiseuran tsekkiläisestä lilliputista otettavakin murskavoitto – päivänä minä hyvänsä ja missä tahansa vireessä.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!


La Ligassa Espanjan pääkaupungin ylpeys on vajonnut jo sijalle kuusi. Pelatuissa 11:ssä kamppailussa se on iskenyt pallon verkkoon ainoastaan 16 kertaa ja ratkaisuvoimaa ei ole tahtonut löytyä mistään kultapoika Cristiano Ronaldon siirryttyä muihin ympyröihin.
Edellisiin viiteen kamppailuun Real on kerännyt pisteitä ainoastaan neljä, mikä on viidenneksi heikoin saldo koko 20:n joukkueen muodostamassa sarjassa.

Celta Vigolle on aurinko paistanut viime kierroksilla 

Kolmesta edellisestä La Liga -kamppailustaan pisteitä kahminut sunnuntain ottelun isäntäjoukkue kykenee tällä hetkellä horjuttamaan mahtiseura Realia. Joukkueiden ero taulukossa on ainoastaan kolme pistettä.
Celta Vigon täsmäase on tehokkuus maalipaikoissa, mikä rakentuu vahvasti yhden miehen ympärille. Joukkueen hyökkääjä Iago Aspas on paukuttanut peräti kahdeksan täysosumaa, jotka oikeuttavat koko sarjan maalipörssin toiseen sijaan. Miehen edelle yltää ainoastaan FC Barcelonan Luis Suarez, joka on iskenyt ainoastaan yhden maalin enemmän.
Tuplavaihtoehtona kotivoitto tai tasapeli on kerroin huomioiden kamppailuun lähdettäessä miellyttävä kohde. Lisäksi kupongille asetetaan kotivoitto tasapeli ei vetoa -muodossa.