la 15.12. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

La Liga: Eibar – Valencia | Vierasjoukkue juhli viikolla Manchester Unitedin kustannuksella

Espanjan pääsarjan lauantai-iltaan mielenkiintoa tuo kahden tuloksellisesti sarjassaan tasapäisesti pelanneen joukkueen kohtaaminen. Valencia kukisti Manchester Unitedin Mestarien liigassa keskiviikkona.
Peräkkäiset sarjasijoitukset – Valencia kurmutti Valioliiga-jättiä
Joukkueet löytyvät sarjasta sen alemmasta keskikastista perättäisiltä sijoilta. Verrattain nimekkäämmällä miehistöllä operoivalla Valencialla ei ole oikein sujunut ja joukkue on sijalla 15. Eibar puolestaan löytyy taulukosta 14. sijalta ja sillä on kerättyjä pisteitä 19, joka on yhden enemmän kuin vierailijalla.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Molemmat joukkueet ovat viime aikoina kuitenkin suorittaneet sarjasijoitustaan paremmin La Ligassa, jossa täysiä kierroksia on pelattuna 15. Eibar sijoittuu viiden ottelun kuntopuntarilla seitsemänneksi kahdeksalla pisteellä ja Valencia puolestaan kymmenenneksi seitsemällä pisteellä.
Vierasjoukkuetta on alkukaudella rasittanut Mestarien liiga, jonka lohkovaiheen päätöskierroksella se kukisti kotiottelussaan Manchester Unitedin lukemin 2–1. Voitto ei auttanut, vaan Valencia sai heittää heipat huippusarjalle. Kausi jatkuu kuitenkin eurokentillä, nimittäin Eurooppa-liigassa.
Voitto Unitedista osoittaa kuitenkin, että parhaimmillaan Valenciasta on voittamaan jopa maailman mittakaavassa kovia nimiryhmiä. Toisaalta Unitedia ei voi pelillisenä mittarina tällä hetkellä pitää, mutta joukkueen kokoluokan vuoksi on selvää, että Valencialle voitto oli henkiseltä kantilta katsottuna merkittävä.
Eibarilla alla mielenvikainen ottelu
Eibar pelasi edelliskierroksella niin ikään kotonaan. Vastassa oli tuolloin Valencian rakas paikallisvastus Levante. Joukkueet tarjoilivat yllätyksellisen kamppailun lisäksi viihdettä ja osoittivat, että osaavat tehdä maaleja. Hyökkäysvoittoinen kamppailu päättyi lukemiin 4–4.
Eibar hallitsi ottelua ja rakensi hurjan määrän maalintekopaikkoja. Tilastoista tarkastettuna niiden lukumäärä oli 32. Levante vuosi, mutta onnistui kuitenkin vastahyökkäyksillään ja loistavalla viimeistelytehokkuudellaan kampeamaan ottelusta tasapelin.
Aivan samanlaista ilotulitusta tuskin tulee lauantaina, mutta viihdettä ei silloinkaan puuttune.
Valencia nosteessa – La Ligassa alla tasapeli sarjakakkosta vastaan
Paitsi että Valensia onnistui voittamaan Unitedin keskiviikkona, onnistui se viime viikonloppuna kotiottelussaan pelaamaan Sevillaa vastaan tasapelin. Toki se lähti kamppailuun jopa pienenä ennakosuosikkina, sillä Sevillalla on loukkaantumishuolia. Joka tapauksessa tasapeli Sevillaa vastaan on miltä tahansa keskikastin joukkueelta tällä hetkellä hyvä suoritus.
Pienen nousujohteisuuden nojalla nostetaan Valencia viikonlopun pelikohteeksi. Kerrointen valossa ottelu on arvottu melko tasaiseksi, joten suoralle vierasvoitolle on tarjolla todella mojova kerroin. Pelataan kuitenkin ensimmäisenä kohteena vieraita tasapeli ei vetoa -valintana.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ