La Liga la 06.03. klo 22:00

Osasuna - Barcelona

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Barçalla piimää pohkeissa! Yltääkö Osasuna yllätykseen?

La Liga -viikonlopun ykköskamppailu käydään sunnuntaina Madridissa Atléticon ja Real Madridin välillä, mutta tärkeä ottelu mestaruustaiston kannalta pelataan myös lauantaina. Osasuna isännöi El Sadarilla Barcelonaa, joka voitolla ottaisi pienen askeleen kohti kärkeä. Maitohapot painavat kuitenkin katalaaneilla jaloissa – peli-ideana on kotimenestys!

Los Rojillosilla on jonkin verran edelleen loukkaantumisia, mutta pitkäaikaispotilaat alkavat vähitellen lähestyä pelikuntoa. Chimy Ávila ei kuitenkaan ole vielä lauantaina mukana. Facundo Roncaglia, Íñigo Pérez ja Rubén Martínez ovat Ávilan tavoin Barcelona-kamppailusta sivussa ja Darko Brasanac pelaa, jos koronatesti näyttää negatiivista.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Barcelonalla on alla kaksi tyrmäävää voittoa Sevillasta, mutta keskiviikon ottelu toi taas loukkaantumisrintamalla pientä jobinpostia. Otteluparin tasoittaneen osuman varsinaisen peliajan lopussa iskenyt Gerard Piqué on taas parisen viikkoa lasaretissa. Ronald Araújo puuttuu lisäksi edelleen eikä Ansu Fatia, Sergi Robertoa tai Philippe Coutinhoakaan nähdä vielä kokoonpanossa.

FC Barcelona

@FCBarcelona
Exactly 24 hours ago at Camp Nou:


Pelivalintana Osasunan yltäminen tulokseen on taatusti epäsuosittu, mutta perusteita tälle kyllä löytyy. Jagoba Arrasaten poppoo on esiintynyt viime aikoina edukseen eikä putoamisen uhka ole enää välitön. El Sadarilla ei tavallisesti mikään joukkue saa helppoja pisteitä ja Blaugranalla on nyt keskiviikon jatkoajan myötä piimää pohkeissa. Otetaan kupongille kotijoukkuetta +1:n aasialaisella tasoituksella eli Barcelonan tasan yhden maalin voitolla veto mitätöityy.

Ei vielä tiliä ComeOnilla? Nappaa tästä uuden asiakkaan etuna makoisa korotettu kerroin Manchesterin derbyyn!