Osasuna - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madridilla ei ole ongelmia Osasunan vieraana!

La Ligan keskikastissa taisteleva Osasuna saa vieraakseen La Ligaa johtavan Real Madridin sunnuntaina.

Osasunan tavoite kauteen lähtiessä oli sarjapaikan pitäminen ja tällä hetkellä se on kohtuullisen hyvissä asemissa, sillä se on sarjassa sijalla 11 ja putoamisviiva on kymmenen pisteen päässä. Kahdella edellisellä kierroksella se on tosin kärsinyt kaksi selvää 3-1 tappiota, ensin Real Sociedadille ja sitten Villarealille.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid tippui torstai-iltana Copa del Reystä, kun Real Sociedad haki mielipuolisen ottelun jälkeen 4-3 vierasvoiton. Ottelu oli samaan aikaan yksi kauden parhaista, mutta myös hämmästyttävimmistä. La Ligassa Real Madrid on porskuttanut vakuuttavasti ja se johtaakin sarjaa kolmen pisteen erolla Barcelonaan.

Joukkueiden materiaaliero on valtava, eikä Real Madrid halua menettää pisteitä selvästi heikompansa luona. Isketään lapulle se, että Los Blancos voittaa niin ensimmäisen puoliajan kuin koko ottelun (puoliaika/lopputulos: 2/2).