la 14.09. klo 19:30

Real Sociedad - Atlético Madrid

La Ligaa johtava Atlético Madrid vierailee Anoetalla!

La Liga -kauden puhtaalla pelillä aloittanut Atlético Madrid matkustaa Real Sociedadin vieraaksi lauantai-iltana.

Real Sociedadin kausi on alkanut kohtalaisesti tulosten valossa, kun kolmen ottelukierroksen jälkeen on neljä pistettä kerättynä. Viime kierroksella Baskiseura joutui tyytymään 0-0 tasatulokseen kotiottelussaan Alavesia vastaan. Joukkueen pelaaminen ei ole ollut toivotulla tavalla ja ryhmällä riittää parannettavaa peliesityksissä. Ryhmä on kärsinyt suurista maalinteko-ongelmista, eikä joukkueesta löydy sellaista maalitykkiä, joka olisi suuri uhka vastustajalle illasta toiseen. Kolmesta ottelusta saldona on vaivaiset kaksi tehtyä maalia.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

La Ligaa johtava Atlético Madrid on aloittanut kautensa juuri niin hyvin kuin argentiinalainen päävalmentaja Diego Simeone toivoi. Joukkueen pelaaminen on ollut vakuuttavaa, jos ei Eibar-ottelun ensimmäistä puoliaikaa oteta huomioon. Simeonen ryhmä oli hämmästyttävän heikko kyseisen ottelun alussa, eikä otteluun valmistautuminen mennyt putkeen. Joukkueen kovasta luonteesta kertoo kuitenkin se, että madridilaiset onnistuivat 0-2 tappioasemasta nousemaan komeaan ja tärkeään 3-2 voittoon, mikä oli todella kova suoritus sen alun jälkeen.

Atléticon pelastaja Eibaria vastaan pelatussa ottelussa oli ghanalainen Thomas, joka iski voittomaalin kamppailun 90. peliminuutilla. Kahdesta muusta osumasta vastasivat espanjalainen Vitolo ja kesän megahankinta, nuori portugalilainen, Joao Felix. Portugalin maajoukkueen nuori kasvo on esiintynyt todella vakuuttavasti kauden ensimmäisissä otteluissa ja hänen potentiaalinsa on todella korkea, eikä olisi ihme, mikäli Felix nousisi muutaman vuoden sisällä aivan maailman eliittipelaajaksi.

Atlético saa hämmästyttävän kovaa kerrointa vierasottelussaan. Toki Anoeta on ollut La Ligan -suurseuroille erittäin vaikea paikka vuosien varrella ja sen myös FC Barcelona on kokenut lähes joka kausi kerta toisensa jälkeen. Nostetaan Atléticon vierasvoitto lapulle tiedostan kuitenkin Anoetan olevan hankala paikka pelata kenelle tahansa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>