pe 29.12. klo 15:30

Latvia U20 - Suomi U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomi tukalassa tilanteessa – tuleeko kisoista täysi katastrofi?

Perjantaina päästään nuorten MM-kisoissa erittäin mielenkiintoisen matsin pariin, kun Suomen ja Latvian välillä taistellaan suurista pisteistä. Suomen turnaus on mennyt toistaiseksi pahasti penkin alle ja paineet on nyt valtaisat. Latvia on ollut odotetun heikko, mutta Suomi kompuroi myös Saksaa vastaan, joten mikään itsestään selvä ylikävely ei ole luvassa.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Latvia lähti kisoihin lohkon heikoimpana joukkueena ja suurmaita Ruotsia ja Kanadaa vastaan kyyti oli odotetun kylmää. Yksittäisiä väläytyksiä on nähty, mutta maaliero 0-16 kertoo kaiken olennaisen joukkueen tasosta. Suomeakin vastaan Latvia tulee olemaan vastaanottava osapuoli, joten ylivoimapeliin sen on saatava enemmän laatua.

Four goals in just over 4 minutes for Canada!

#WorldJuniors

Suomelle Kanadaa vastaan tullut tappio oli odotettu, mutta nolla pistettä Saksaa vastaan oli melkoinen shokki lähtökohdat huomioiden. Toki Suomella oli riittävästi laadukkaita paikkoja kääntää matsi voitoksi, mutta sen verran paljon pelillisiä puutteita löytyy, ettei Suomi kuuluu tällä hetkellä missään nimessä turnauksen kärkikastiin. Maalivahtitilanne on myös mielenkiintoinen turnauksen loppua ajatellen. Niklas Kokko oli ajoittain erittäin vahva Kanadaa vastaan, mutta selän taakse on kuitenkin mennyt seitsemän kiekkoa eikä esitys Saksaa vastaan vakuuttanut.

For the first time in history, Germany has beaten Finland at the World Juniors! 🇩🇪

They were 0-25 before this win!

#WorldJuniors

Suomi on pakkovoiton edessä ja kompuroinneista huolimatta se lähtee suurena suosikkina. Vetojen osalta katseet käännetään kuitenkin nyt maalimääriin ja lapulle poimitaan yli 5,5 maalia. Suomi sai Saksaa vastaan enemmän kuin riittävästi paikkoja ja myös nyt painopiste tulee olemaan Latvian alueella. Suomi ei kuitenkaan ole pystynyt vakuuttamaan omalla alueella, joten Latvian maalitilin avautuminen ei mikään varsinainen yllätys olisi.