su 28.10. klo 12:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

League of Legends MM-kisat: C9 – Fnatic | Fnaticin on aika lunastaa odotukset ja lähettää NA kotiin

Sunnuntain toisessa välierässä League of Legendsin MM-kisoissa kohtaavat Fnatic ja Cloud9. Fnatic onnistui voittamaan oman lohkonsa kukistettuaan IG:n kaksi kertaa peräkkäin ja tämän jälkeen alkuvaikeuksien jälkeen voitti oman ensimmäisen pudostuspelinsä EG:tä vastaan 3-1. Cloud9 taas teki kisojen yhden suurimmista yllätyksistä ja voitti Afreeca Freecsin suoraan 3-0, lähettäen korealaiset kotimatkalle.
Fnatic on tällä hetkellä todella vahva kokonaisuus ja joukkueelle sopii selkeästi aggressiivisempi pelityyli mitä Gabriel ”Bwipo” Rau on tuonut omalla top-lane pelaamisellaan. Joukkue jää todella harvoin jälkeen early-gamessa, mikä tuo merkittävää etua ottelusarjan voiton kannalta.
Joukkueen henkinen voima ja tukipilari on kapteeni ja ADC-pelaaja Martin ”Rekkles” Larsson, joka on heittämällä maailman kolmen parhaan joukossa omassa roolissaan. Toinen kriittinen pelaaja on Rasmus ”Caps” Winther, jolla on joukkueen midlanerina suurin vastuu kannettavana alkupelin osalta.
Capsi on järjestelmällisesti voittanut kaikki match uppinsa huolimatta siitä, että Fnatic on draftannut Capsille aina häviävän lanen. Tämä tarkoittaa ensimmäisten minuuttien aikana jälkeen jäämistä, mutta onnistuneet rotatet ja lvl6 gankit ovat auttaneet Capsin kääntämään lähes kaikki lanet ympäri.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Cloud9:n midlaneri Nicolaj ”Jensen” Jensen joutuu nostamaan pelin tasoaan vielä puolivälieristä, mikäli haluaa laittaa kapuloita rattaisiin Capsin menolle. Vaihtoehtoisesti Cloud9 voi joutua käyttämään bannejaan Capsin hero-poolin pienentämiseen. Tämä tosin avaa vastaavasti enemmän mahdollisuuksia Fnaticin junglerille Mads ”Broxah” Brock-Pedersenille, joka on ollut todella pitelemätön Lee Sin tässä turnauksessa.
Cloud9:n suurin kysymysmerkki liittyy bot-laneen ja ADC pelaaja Zachary ”Sneaky” Scuderiin, joka on Afreeca-sarjaa lukuunottamatta ollut todella pahoissa vaikeuksissa bot-lanessa. Fnatic omaa paperilla taitavammat 2v2 pelaajat, joten on hyvin todennäköistä, että eurooppalaiset keskittävät voimavaransa bot- ja mid-lanelle luottaen, että Bwipo hoitaa oman lanensa ilman suurta apua.
Fnatic on pelannut turnauksessa todella nopeita pelejä ja onnistunut viimeistelemään vastustajansa ensimmäisen baronin turvin ennen 30 minuutin merkkiä useimmissa peleissään. Tästä syystä ensimmäisenä pelivalintana on pelin keston underi ottelusarjan ensimmäiseen koitokseen.
Tämän lisäksi luotetaan, että Fnatic ei ota yhtä hidasta aloitusta ottelusarjaan kuin Edward Gamingia vastaan, joten otetaan Fnaticin tapot tasoituksella. Fnaticilla on etulyönti bot-lanen match-upissa – täten luotetaan myös, että Broxah käy poimimassa pelin ensimmäisen draken.
Ottelusarjaan ainoana vetona lapulle poimitaan Fnaticin voitto -1,5 pelin tasoituksella, eli 3-0 tai 3-1 ovat betsille suosiolliset tulokset. Fnaticin pelityyli on huomattavasti vaikeampi Cloud9:lle suhteessa edelliseen vastustajaan, joten luotto eurooppalaisten finaalipaikkaan on vahva.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ