to 16.05. klo 22:00

Leeds - Norwich

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ottelun tärkeys näkyy – myös vetovalinnassa!

Loppuviikosta selvitellään joukkueet Championshipin nousukarsintaan, jota kutsutaan myös maailman arvokkaimmaksi jalkapallo-otteluksi. Molempien otteluparien ensimmäiset osaottelut päättyivät kutkuttavasti maalittomiin tasapeleihin, joten kaikki on vielä auki. Leedsin ja Norwichin ensimmäinen matsi ei noussut kaikkein ikimuistoisimpien otteluiden joukkoon. Ottelussa ei paikoilla mässäilty, ja yleistunnelma oli todella varovainen.

Stop – ilmaisvetoja ropisee! Lue lisää vihjeen lopusta

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Norwichia aikaisemmin valmentanut Daniel Farke oli todennäköisesti ensimmäisen ottelun tasapeliin tyytyväinen, sillä Leeds on pitkin kautta elänyt juuri kotiotteluillaan – vieraissa Yorkshiren ylpeys on ollut huomattavasti ujompi. Runkosarjan loppu oli Leedsille vaikea, joten suora nousu jäi saavuttamatta. Pascal Struijk ja Patrick Bamford ovat loukkaantuneita. Huuhkajien Glen Kamara loisti ensimmäisessä pelissä, ja tulee kaikella todennäköisyydellä olemaan avauksessa.

Leeds United

@LUFC
👑 With 22% of the vote, Glen Kamara was your @Boost_Drinks Player of the Match against Norwich yesterday

Norwichilla on pari varmaa poissaoloa. Parin pelaajan kunto tullaan vielä katsomaan, ja erityisesti luupin alla on ensimmäisessä ottelussa vaihtoon joutuneen Josh Sargentin tilanne – jenkkikärjen maaleja tarvittaisiin kipeästi. Isäntien lailla myös David Wagnerin suojateilla on ollut vaikeahko kevät. Ei ole mitenkään ihannetilanne, ettei ensimmäisen matsin kotietua pystytty hyödyntämään.

Otteluparin panos näkyi läpi ensimmäisessä matsissa, ja vaikka toiset ottelut ovat usein käytännön pakostakin avoimempia, ei maalijuhla ole mikään varma nakki. Perustason betsi lähtee underiin – alle kolmella maalilla lunastellaan hyvällä kertoimella!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Alle 2.5 maalia 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.