Lega A ke 13.06. klo 21:45

-

Lega A : Olimpia Milano – Trento | Onko Trentolla mahdollisuuksia?

Kutkuttavan jännittävässä sarjassa tilanne on tasan 2-2, kun molemmat ovat voittaneen ottelunsa ja tämän illan voittaja tulee näyttelemään suurta roolia mestaruuden kannalta. Tuleeko sarjassa yhtään vierasvoittoa vai pelkästään kotivoittoja. Kotietu on ollut kultaakin kalliimpi tässä sarjassa.
Trento osoitti viime pelissä taistelutahtonsa, kun joukkue oli pahimmillaan tappiolla 12 pisteellä, niin joukkue sai vielä kurottua eron vain kolmeen pisteeseen ja viimeinen 10 minuuttia oli täysin Trenton hallintaa, vaikka vikoilla parilla minuutilla joukke lepsuilikin pahemman kerran. Tuossa joukkueen sankari oli 24-vuotias Shavon Shields, joka teki käsittämättömät 31 pistettä, kolme syöttöä ja kahdeksan levypalloa.
Tänään nähdään varmaankin jo suurempia piste – ilotteluja, mitä kahdessa aiemmassa ottelussa, koska kummallakin joukkueella on hyökkäyksessä erittäin paljon potentiaalia. Tosin viime otteluissa puolustus on ollut todella kovassa iskussa,mutta Milan pelaa säännöllisesti pisterikkaampaa peliä kotonaan, kuin vieraissa.
Trenton pitää saada samanlainen peli-ilme kuin toissa päivänä vikalla 15 minuutilla. Trenton vahvuuksia ovat laajat onnistumiset, sekä nopeat vastahyökkäykset. Odotettavissa on Milanossa pelatuista otteluisat kaikista tasaisin, eikä jatkoaika myöskään olisi mahdottomuus. Lisääksi seitsemän pistettä eteen on aika avomielinen tarjous bookereilta, koska sen kuuluisi olla maksimissaan viisi pistettä.