Valioliiga la 21.01. klo 17:00

Leicester - Brighton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älä jätä tätä betsiä pelaamatta! De Zerbin Brighton on todellinen rahantekokone vedonlyöjille!

Brightonin ja Roberto De Zerbin junaa ei pysäytä juuri nyt mikään! Lauantaina päästään jälleen painamaan Brightonia isolla, kun De Zerbin poppoo tekee vierasreissun King Power Stadiumille. Edellinen iso lunastus saatiin FA Cupissa, kun Middlesbroughin veskari kaivoi palloa verkostaan peräti viiteen otteeseen. Markkina on ollut Lokkien suhteen pahasti kassalla ja sama laulu jatkuu toistaiseksi jostain käsittämättömästä syystä.

Tilanne Leicesterin sairasosastolla on edelleen akuutti. Ayoze Pérez ja Kiernan Dewsbury-Hall saattavat kuitenkin olla jo kokoonpanossa lauantaina. James Maddison, Ryan Bertrand, Ricardo Pereira, Jonny Evans, Boubakary Soumaré ja James Justin ovat lasaretissa. Brightonin riveistä loukkaantuneena on ainoastaan Jakub Moder, mutta Leandro Trossardiakaan ei Lokkipaidassa nähdä lauantaina – belgialainen on näillä näkymin siirtymässä Arsenalin paitaan.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Last time out against Leicester... 💥🎯


Leicester on näillä näppäimillä tekemässä uuden hankinnan puolustukseen, kun Viktor Kristiansen on lääkärintarkastusta vaille Kettujen pelaaja. Lauantaille on kuitenkin vielä aikaista haaveilla kohennuksesta alakerran koheltamiseen – Leicester on päästänyt joulun jälkeen kymmenen maalia viiteen otteluun Valioliigaseuroja vastaan.

Oikeastaan kaikista overeista ja Brighton-menestyksistä löytyy tällä hetkellä ilmaa, mutta parhaiten maistuu Brighton yli 1,5 maalia – pamautetaan tälle kylmästi maxit sisään! Brighton on ollut Trossardin poissaolosta huolimatta mieletön hyökkäyskone, jossa etenkin Kaoru Mitoma, Alexis Mac Allister ja Solly March ovat päässeet loistamaan. De Zerbin karuselli ei jätä lauantainakaan kylmäksi!

Näin lunastat vielä isommin Brightonilla!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Brightonin yli 1,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Brighton yli 1,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.