to 09.05. klo 22:00

Leverkusen - AS Roma

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leverkusenilla on jo 1,5 jalkaa finaalissa! Jääkö Romalla takaa-ajossa panokset piippuun?

Sensaatiomainen Bayer Leverkusen ottaa torstaina todennäköisesti ison askeleen kohti upeaa triplamestaruutta, kun AS Romaa vastaan on puolustettava kahden maalin johtoa kotona BayArenalla. Viikko sitten Roomassa Giallorossi olisi voinut maalin tai pari iskeä, mutta ratkaisupaikoissa ei onnistuttu. Nyt mäki on jo liian korkea kiivettäväksi.

*100€ edestä ilmaisvetoja tarjolla! Tsekkaa tipsin lopusta, miten nämä voi lunastaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Xabi Alonson luotsaama Leverkusen ei ole hävinnyt koko kaudella ainuttakaan ottelua. Lähellä on muutamaan otteeseen käyty, mutta aina on Leverkusen kaivanut väkisin jostain ratkaisevat maalit. Keväällä Leverkusen on ollut upeaa seurattavaa neutraalistakin näkövinkkelistä – Alonso on rasvannut tämän koneen uskomattomaan kuntoon.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
Xhakaboom: #SGEB04 edition 💥

#Xhaka | #Bayer04 #Werkself


Leverkusenilta on sivussa vain eurokokoonpanon ulkopuolella oleva Noah Mbamba. Roman riveissä Zeki Celikillä, Paulo Dybalalla ja Diego Llorentella on ollut pikkuvaivoja. Dybalan tilanne tietysti kiinnostaa kaikkein eniten – argentiinalainen lienee kuitenkin mukana reissuryhmässä. Dean Huijsen ja Rasmus Kristensen ovat edustuskelvottomia.

Pelivalintana on torstaille pienimaalisuus ja tarkemmin ilmaistuna under 3. Leverkusen puolusti kelvollisesti boksia viikko takaperin ja Roma ei montaa tonttia kyennyt luomaan. Jos Dybala ei ole avauskunnossa, on tehtävä entistä vaikeampi. Veto on sikäli riskaabeli, että Romalla on pakkorako, mutta jos Kusen painaa ensin osuman, voi Roman usko ja samalla isoin hyökkäysinto vähitellen hiipua.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.