Liiga ke 12.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: HIFK – SaiPa | Isäntä ei alisuorita – joukkueen perustaso on tällä hetkellä huono

Helsingin IFK isännöi keskiviikon Liiga-kierroksella Lappeenrannan SaiPaa. Koko sarjan suurimmalla budjetilla operoiva helsinkiläisryhmä on voittanut keskimäärin joka viidennen kamppailunsa viidentoista edellisen ottelun aikana.
HIFK ei alisuorita – heikoista esityksistä on muodostunut joukkueessa vallitseva perustaso
HIFK tiedotti lokakuussa, että vastuuvalmentaja Ari-Pekka Selin tekee kauden päätteeksi tilaa Jarno Pikkaraiselle, joka toimii nykyisin seuran apuluotsina. Valmentajasekoilu ja HIFK ovat tuttu parivaljakko, sillä Antti Törmäsen kohukaudesta ei ole aikaakaan.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Lokakuun valmentajatiedotteen jälkeen siihen asti jopa kelvollisesti pelanneen joukkueen perustaso on laskenut roimasti. Enää ei voida edes puhua alisuorittamisesta, sillä IFK on valunut sarjassa sijalle 11. Siitä, mikä olisi ollut alisuorittamista kauden alussa, on muodostunut helsinkiläisjoukkueen perustaso.
On kyseenalaistettu, vastaako Selin edelleen pelillisistä päätöksistä HIFK:n penkin takana vai onko hänestä tullut samanlainen sätkynukke kuin Törmänen oli Helsingissä ainoastaan pari kautta sitten. Tätä on vaikeaa arvailla, mutta lokakuun loppupuolen tiedotteen jälkeen helsinkiläisille on tarttunut matkaan ainoastaan kolme voittoa.
Liigassa joukkue on kymmenen ottelun kuntopuntarilla mitattuna sijalla 14 eli toiseksi viimeisenä. Kyseisellä tilastolla mitattuna HIFK on kerännyt pisteitä keskimäärin alle yhden ottelua kohden. Tämä ei ole kovin hohdokas suoritus Liigan suurimman pelaajabudjetin joukkueelta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SaiPalla pisteitä ja voittoja tulee tasaisesti

Lappeenrantalaiset ovat onnistuneet voittamaan edellisistä viidestä kamppailustaan kolme. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla sarjaviitonen on sijalla neljä. Kerättyjä paunoja on 20, mikä on 11 pistettä enemmän kuin keskiviikon isäntäjoukkueella.
Pelaamisessa SaiPalla on näkynyt hyviä asioita ja joukkue taistelee ottelusta toiseen kovalla asenteella pisteistä. Edellisen kerran SaiPa kohtasi HIFK:n kotonaan juuri ennen edellistä maajoukkuetaukoa marraskuun alussa, jolloin se kukisti helsinkiläiset lukemin 4–2.

HIFK:n kustannuksella tehdään taas rahaa?

Isäntäjoukkue on selkeästi yliarvioitu tämän hetken perustasoonsa nähden kertoimissa. SaiPan lopulliseen voittoon tartutaan kiinni ensimmäisenä valintana ja toisena valintana toimii vierasvoitto varsinaisella ajalla.
SaiPa on kerrointen valossa altavastaaja, mutta peliesitysten perusteella ennakkosuosikki – vieläpä pitkällä otannalla.