to 12.09. klo 18:30

HPK - Kärpät

Kaataako Kärpät Liiga-avauksessa HPK:n pienet pelaajat suurissa saappaissa?

Liiga-kausi alkaa torstaina, kun hallitseva Suomen mestari HPK isännöi viime kevään finaalivastustajaansa Oulun Kärppiä. Hämeenlinnassa ja Oulussa on tarjolla suuria saappaita, mutta niiden täyttyminen näyttää tällä hetkellä huomattavasti todennäköisemmältä Kärpät-leirissä.

HPK on muuttunut todella paljon viime kaudesta ja joukkue menetti kaikki viime kauden aikana Liiga-tähdiksi kasvaneet pelaajansa. Teemu Turunen, Otto Paajanen, Robert Leino, Jesper Lindgren ja Emil Larmi ovat vain osa viime kevään Kerho-tähdistä, jotka ovat maisemaa vaihtaneet.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

HUIPPUTARJOUS: Tuplaa talletus tai rahat takaisin!

Jos et tuplaa ensimmäisen talletuksesi arvoa, saat rahasi takaisin – käteisenä.

Uusia miehiä Hämeenlinnaan on tullut Mestiksestä ja pienemmistä Liiga-seuroista, mutta saappaat ovat kaikille todella suuret täytettäviksi. Erityishuolta on CHL:ssä ja kauden alla harjoitusotteluissa aiheuttanut Larmin kokoisesta aukosta kärsivä maalivahtiosasto. Tällä hetkellä päätorjuntavastuuta HPK:ssa näyttäisi kantavan Joona Voutilainen, joka pelasi viime kaudella yhteensä 18 ottelua Mestiksessä KeuPassa sekä JYPissä.

Hämeenlinnalaisten CHL-taival on alkanut huonosti. Jatkopaikkaan ei ole enää mahdollisuuksia, koska kaulaa toiseen sijaan on jo kuusi pistettä. HPK on voittanut CHL:ssä ainoastaan yhden kamppailun ja senkin jatkoajalla EV Zugia vastaan. Tappiotiliään se on kerryttänyt kahdesti Plzeniä ja kertaalleen Zugia vastaan.

Kärpät sai kauden alla mieluisan vahvistuksen, kun Jesse Puljujärvi liittyi oululaisseuran miehistöön. Nuori hyökkääjä on Liigan mielenkiintoisin pelaaja tällä kaudella ja CHL-otteluissa hän on päässyt heti tehojen makuun, kun neljässä ottelussa on syntynyt yhtä monta pistettä (2+2).

Oululaisillakin lähtijöitä piisasi, mutta tilalle hankittujen pelaajien on ehdottomasti helpompaa täyttää entisten miesten saappaat kuin Hämeenlinnassa vastaavassa tilanteessa olevien tuoreiden kasvojen. Lisäksi Kärppien juniorimyllystä on kuoriutumassa jälleen tulevia huippupelaajia, kun CHL-kamppailuissa erinomaiseen vauhtiin ovat päässeet muun muassa puolustaja Topi Niemelä sekä hyökkääjä Tuukka Tieksola.

CHL:ssä Kärpät on voittanut kolme nejästä ottelustaan ja yhdeksän kerättyä pistettä oikeuttavat lohkon piikkipaikalle. Jos HPK:ssa tuore maalivahtiosasto ei vakuuta, Kärpissä näyttää paremmalta. Justus Annunen nousee tällä kaudella vakiokokoonpanoon ja on esiintynyt erinomaisesti. Toinen maalivahti Patrik Rybar on niin ikään esitellyt kelpo otteita CHL:ssä.

Liiga-kauteen valmistavissa otteluissa HPK:n tekeminen on ollut tukkoista. Kärpätkään ei vielä ole parhaimpaansa päässyt, mutta hyviä välähdyksiä on nähty. Joukkueissa tapahtuneet muutokset ja uusien pelaajien mahdollisuudet onnistua hyvässä valossa satavat niin ikään oululaisten laariin.

Nostetaan kauden avauskamppailuun ensimmäiseksi pelivalinnaksi vierasvoitto varsinaisella peliajalla. Toiseksi valinnaksi nostetaan Puljujärven maali pienellä panoksella. Mies on esiintynyt todella pirteästi ketjusta riippumatta, kun hän on tähän saakka pelannut senttereinään Juho Lammikko ja Michal Krištof.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>